רקע בוש

פירה כתומים אסייתי עם חלב קוקוס

מתכון מושלם וקל להכנה של דניאל עמית לפירה תפוח אדמה ובטטה בטעמים אסיאתיים עם חלב קוקוס וצ'ילי מתוק, פירה שהולך מציין לצד כל מנה
מתכון מושלם וקל להכנה של דניאל עמית לפירה תפוח אדמה ובטטה בטעמים אסיאתיים עם חלב קוקוס וצ'ילי מתוק, פירה שהולך מציין לצד כל מנה
  • דניאל עמית
  • 11K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.5 קק״ל 701.8 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.3 גרם
    שומן 2.3 גרם 9.2 גרם
    נתרן 4147.1 מ״ג 16588.3 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 77.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 172.7 מ״ג 690.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.5 קק״ל 701.8 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.3 גרם
    שומן 2.3 גרם 9.2 גרם
    נתרן 4147.1 מ״ג 16588.3 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 77.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 172.7 מ״ג 690.8 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
אוכל אסיאתי
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. מניחים את הירקות בשלמותם (בלי לקלף) בתבנית עם נייר אפייה ושכבה של מלח גס. אופים שעה או עד שהירקות רכים מאוד.
  3. מסירים את הקליפה מהירקות, מועכים בעזרת בלנדר מוט עם אביזר לפירה ומחיות. מוסיפים קרם קוקוס, רוטב צ׳ילי ומלח או סויה. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מגישים עם עלי בזיליקום ו/או כוסברה מעל.

    פירה כתומים אסיאתי עם חלב קוקוס. צילום: אפיק גבאי
    פירה כתומים אסיאתי עם חלב קוקוס. צילום: אפיק גבאי

 


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

      Avatar
      יונינה ברמן

      המאכל שאני הכי אוהבת בעולם לאכול ולהכין

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody