-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 899.5 קק״ל 3598.0 קק״לפחמימות 204.6 גרם 818.4 גרםשומן 95.9 גרם 383.7 גרםנתרן 2124.9 מ״ג 8499.5 מ״גחלבון 81.9 גרם 327.5 גרםסיבים תזונתיים 80.7 גרם 322.8 גרםשומן רווי 78.2 גרם 312.7 גרםכולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 115.8 מ״ג 463.4 מ״גברזל 77.4 מ״ג 309.8 מ״גאשלגן 214.8 מ״ג 859.3 מ״גאבץ 77.2 מ״ג 308.8 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות900
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 899.5 קק״ל 3598.0 קק״לפחמימות 204.6 גרם 818.4 גרםשומן 95.9 גרם 383.7 גרםנתרן 2124.9 מ״ג 8499.5 מ״גחלבון 81.9 גרם 327.5 גרםסיבים תזונתיים 80.7 גרם 322.8 גרםשומן רווי 78.2 גרם 312.7 גרםכולסטרול 75.0 מ״ג 300.0 מ״גסידן 115.8 מ״ג 463.4 מ״גברזל 77.4 מ״ג 309.8 מ״גאשלגן 214.8 מ״ג 859.3 מ״גאבץ 77.2 מ״ג 308.8 מ״גסגור
מרכיבים 19 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 900 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
נקיים מסחוס ופרוסים לעובי של ½1 ס"מ (שניצל עבה)
-
1 כוס קמח לבןלקימוח הנתחים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
-
2 כפות שמן זית
-
5 פרוסות לימוניםדקות
-
1 לימון בינונימיץ וגרידה מלימון שלם
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
2 כפות דבש
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריף
-
2 כפות רוטב סויה
-
1/4 כוס מים
פסטה פטוצ'יני
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
2 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- בעזרת פטיש שניצלים משטחים את חזה העוף לעובי של כ-1 ס”מ.
- מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל משני הצדדים. מקמחים ומנערים מעודפי הקמח.
- מדליקים את הכיריים על “בוסט” של עוצמה גבוהה, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים, עד שהוא מלבין ומשנה את צבעו ומתחיל להזהיב מעט. מוציאים את חזה העוף מהמחבת ומניחים בצד.
- מוסיפים למחבת את פרוסות הלימון, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הג’ינג’ר, המלח, הפלפל, הדבש, הצ’ילי והסויה.
- יוצקים מעל רבע כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ-5-3 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך, ומתבלים במלח ופלפל.
- מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים במשך 3 דקות ומכבים את הכיריים.
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.
- יוצקים על הפסטה את השמן, השום והמלח, מוסיפים 2-3 כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים.
- מגישים את הפיקטה עוף עם הרוטב מעל הפסטה.
אופן הכנה
- בעזרת פטיש שניצלים משטחים את חזה העוף לעובי של כ-1 ס”מ.
- מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל משני הצדדים. מקמחים ומנערים מעודפי הקמח.
- מדליקים את הכיריים על “בוסט” של עוצמה גבוהה, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים, עד שהוא מלבין ומשנה את צבעו ומתחיל להזהיב מעט. מוציאים את חזה העוף מהמחבת ומניחים בצד.
- מוסיפים למחבת את פרוסות הלימון, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הג’ינג’ר, המלח, הפלפל, הדבש, הצ’ילי והסויה.
- יוצקים מעל רבע כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך כ-5-3 דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך, ומתבלים במלח ופלפל.
- מחזירים את נתחי העוף למחבת, מבשלים במשך 3 דקות ומכבים את הכיריים.
- מכינים את הפסטה: מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד מעט ממי הבישול.
- יוצקים על הפסטה את השמן, השום והמלח, מוסיפים 2-3 כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים.
- מגישים את הפיקטה עוף עם הרוטב מעל הפסטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
תוותרו על הגרידת לימון זה נותן טעם מר מאוד