-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.0 קק״ל 894.8 קק״לפחמימות 23.8 גרם 118.9 גרםשומן 8.6 גרם 42.9 גרםנתרן 864.1 מ״ג 4320.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 13.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 1.5 מ״גסידן 14.8 מ״ג 74.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 367.1 מ״ג 1835.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות179
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.0 קק״ל 894.8 קק״לפחמימות 23.8 גרם 118.9 גרםשומן 8.6 גרם 42.9 גרםנתרן 864.1 מ״ג 4320.4 מ״גחלבון 2.6 גרם 12.8 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 13.6 גרםשומן רווי 1.4 גרם 7.1 גרםכולסטרול 0.3 מ״ג 1.5 מ״גסידן 14.8 מ״ג 74.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 367.1 מ״ג 1835.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.9 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 179 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות.
- שנית, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית תנור ומתבלים בשמן, מלח, פלפל ושום, עליהם מניחים עלי רוזמרין.
- מערבבים בקערה קטנה: מיץ לימון, חרדל, דבש, מלח ופלפל. מורחים ומעסים את העוף מכל הכיוונים.
- מניחים את הלימון השלם בחלל הבטן של העוף וקושרים את העוף.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ-30 דקות.
- מסירים את נייר הכסף, מרטיבים את העוף בנוזלים שנוצרו בתחתית התבנית וממשיכים לצלות את העוף עוד כ-20 דקות או עד שהעוף זהוב ומוכן.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות.
- שנית, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית תנור ומתבלים בשמן, מלח, פלפל ושום, עליהם מניחים עלי רוזמרין.
- מערבבים בקערה קטנה: מיץ לימון, חרדל, דבש, מלח ופלפל. מורחים ומעסים את העוף מכל הכיוונים.
- מניחים את הלימון השלם בחלל הבטן של העוף וקושרים את העוף.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ-30 דקות.
- מסירים את נייר הכסף, מרטיבים את העוף בנוזלים שנוצרו בתחתית התבנית וממשיכים לצלות את העוף עוד כ-20 דקות או עד שהעוף זהוב ומוכן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
אפשר חרדל דיזון חלק?
אפשר
לא הבנתי לאן הולך הרוזמרין
היי אביטל, הוספנו כעת באופן ההכנה- שמים את הרוזמרין על תפוחי האדמה
בטורבו או ברגיל תודה
זה מתכון לא ברור צריך לשים על טורבו או גריל ? ועדיין הרוטב נראה חיוור יחסית לתמונה