עוגת מייפל
אם בא לכם על עוגה מושלמת לאחרי הארוחה שאפשר להכין גם פרווה, זו התשובה! עוגת מייפל עסיסית ומושלמת עם שברי אגוזים שבאמת, אבל באמת, אי אפשר להפסיק לנשנש
אם בא לכם על עוגה מושלמת לאחרי הארוחה שאפשר להכין גם פרווה, זו התשובה! עוגת מייפל עסיסית ומושלמת עם שברי אגוזים שבאמת, אבל באמת, אי אפשר להפסיק לנשנש
- דניאל עמית
- 35K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.7 קק״ל 4196.1 קק״לפחמימות 33.1 גרם 397.0 גרםשומן 22.9 גרם 275.1 גרםנתרן 264.5 מ״ג 3173.9 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 759.6 מ״גסידן 12.9 מ״ג 155.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 628.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות350
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.7 קק״ל 4196.1 קק״לפחמימות 33.1 גרם 397.0 גרםשומן 22.9 גרם 275.1 גרםנתרן 264.5 מ״ג 3173.9 מ״גחלבון 4.0 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 759.6 מ״גסידן 12.9 מ״ג 155.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 52.4 מ״ג 628.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.0 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 350 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה או משמנים קלות.
- מערבבים את הסוכר, הקמח התופח וסוכר הוניל בקערה.
- מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים הכל יחד לבלילה אחידה.
- מוסיפים את הביצים וטורפים עד שנעלמות בבלילה.
- מוסיפים את כוס השמן וממשיכים לטרוף.
- מעבירים לתבנית ומפזרים מלמעלה את האגוזים.
- מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור, פורסים אותה לקוביות או משולשים ומוזגים מלמעלה מייפל בנדיבות (כדי שהמייפל ייזל דרך פסי החיתוך וייספג בעוגה).
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה או משמנים קלות.
- מערבבים את הסוכר, הקמח התופח וסוכר הוניל בקערה.
- מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים הכל יחד לבלילה אחידה.
- מוסיפים את הביצים וטורפים עד שנעלמות בבלילה.
- מוסיפים את כוס השמן וממשיכים לטרוף.
- מעבירים לתבנית ומפזרים מלמעלה את האגוזים.
- מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור, פורסים אותה לקוביות או משולשים ומוזגים מלמעלה מייפל בנדיבות (כדי שהמייפל ייזל דרך פסי החיתוך וייספג בעוגה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בשרית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בוש
- בראנץ'
- האורחים בדלת
- מתכונים לשבת
- מתכונים קלים
- עוגה לשבת
- עוגות
- עוגות בחושות
- פיקניק
- פרווה ומשובח
- צמחוני
- קינוחים
- קינוחים של השמחות
תגובות (0)