עוגת גבינה ללא גלוטן
נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
נו מה, לא הגיוני שאתן רק אופציה אחת לקינוח. ואם למישהו בא משהו אחר? נפקיר אותו לבד בשטח? אז קבלו עוגת גבינה כשל״פ רכה וטעימה עם טאץ׳ קטן של ריבת חלב
- דניאל עמית
- 13K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4243.0 קק״ל 4243.0 קק״לפחמימות 275.1 גרם 275.1 גרםשומן 316.8 גרם 316.8 גרםנתרן 1270.9 מ״ג 1270.9 מ״גחלבון 78.4 גרם 78.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 195.0 גרם 195.0 גרםכולסטרול 1345.3 מ״ג 1345.3 מ״גסידן 536.4 מ״ג 536.4 מ״גברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 9337.5 מ״ג 9337.5 מ״גאבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות4243
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4243.0 קק״ל 4243.0 קק״לפחמימות 275.1 גרם 275.1 גרםשומן 316.8 גרם 316.8 גרםנתרן 1270.9 מ״ג 1270.9 מ״גחלבון 78.4 גרם 78.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 195.0 גרם 195.0 גרםכולסטרול 1345.3 מ״ג 1345.3 מ״גסידן 536.4 מ״ג 536.4 מ״גברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 9337.5 מ״ג 9337.5 מ״גאבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 4243 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
4 כפות סוכר לבן
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
750 גרם גבינת שמנת 30%
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
4 כפות קורנפלור
ציפוי
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
1 שקית סוכר וניל
-
3 כפות גדושות ריבת חלב
אופן הכנה
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד התייצבות.
- מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמנת החמוצה, הסוכר וגבינת השמנת.
- מאחדים את הבלילות ומקפלים לכדי איחוד לאט ובסבלנות כדי לא להוציא את האוויר והנפח.
- מקפלים פנימה את פודינג הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקורנפלור.
- משמנים תבנית היטב מכל הצדדים ומוזגים לתוכה את הבלילה.
- מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך שעה או עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
- מוציאים את העוגה ומצננים אותה.
- מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה וסוכר הוניל.
- מחממים מעט את ריבת החלב כדי להקל על הערבוב ומוסיפים.
- מצפים את העוגה בתערובת ומכניסים אותה למקרר לפחות לשעה.
אופן הכנה
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד התייצבות.
- מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמנת החמוצה, הסוכר וגבינת השמנת.
- מאחדים את הבלילות ומקפלים לכדי איחוד לאט ובסבלנות כדי לא להוציא את האוויר והנפח.
- מקפלים פנימה את פודינג הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקורנפלור.
- משמנים תבנית היטב מכל הצדדים ומוזגים לתוכה את הבלילה.
- מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך שעה או עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
- מוציאים את העוגה ומצננים אותה.
- מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה וסוכר הוניל.
- מחממים מעט את ריבת החלב כדי להקל על הערבוב ומוסיפים.
- מצפים את העוגה בתערובת ומכניסים אותה למקרר לפחות לשעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
הי, מה כמות גבינת השמנת? כתוב 750, אבל זה נשמע לי המון.
750 גרם גבינה זה בסדר גמור למתכון הזה 🙂
איזה גודל תבנית
היי, מרובעת 20*20
לא כתוב אפילו כמה מעלות בתנור
160 מעלות, המתכון תוקן.