עוגת ביסקויטים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן
עוגת ביסקויטים קצת שונה ומיוחדת עם מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון מרעננת. אין סיכוי שאת העוגה הזו לא תכניסו לתפריט העוגות הקבוע שלכם
עוגת ביסקויטים קצת שונה ומיוחדת עם מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון מרעננת. אין סיכוי שאת העוגה הזו לא תכניסו לתפריט העוגות הקבוע שלכם
- דניאל עמית
- 16K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.9 קק״ל 2558.8 קק״לפחמימות 3.9 גרם 78.8 גרםשומן 11.2 גרם 223.2 גרםנתרן 13.1 מ״ג 261.2 מ״גחלבון 0.8 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 6.8 גרם 135.1 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 594.3 מ״גסידן 28.1 מ״ג 561.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 35.8 מ״ג 716.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות128
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.9 קק״ל 2558.8 קק״לפחמימות 3.9 גרם 78.8 גרםשומן 11.2 גרם 223.2 גרםנתרן 13.1 מ״ג 261.2 מ״גחלבון 0.8 גרם 17.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרםשומן רווי 6.8 גרם 135.1 גרםכולסטרול 29.7 מ״ג 594.3 מ״גסידן 28.1 מ״ג 561.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 35.8 מ״ג 716.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 128 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לקרם הגבינה
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
2 כפות גבינה לבנה 5%או 9%
-
1 כף גדושה שמנת חמוצה 9%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
לקרם השוקולד הלבן
-
1חבילה או 200 גרם שוקולד לבן
-
1/2כוס או 100 מ"ל שמנת מתוקה 38%חצי כוס פחות כף
-
2 חבילות פתי בר וניל
-
1 כפית גדושה קפה נמס
-
1 כוס מים רותחים
-
2 כפות חלב 3%
-
קצוצים גס
-
1 גרידת לימון בינוניאו ליים
אופן הכנה
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והאינסטנט פודינג בטעם וניל. עד שמתקבלת תערובת יציבה.
- מכינים את קרם השוקולד הלבן: ממיסים במיקרו שוקולד לבן ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
- מרכיבים את העוגה: מכינים ספל נס קפה (לא ממותק) עם חלב וטובלים בו את הביסקוויטים.
- על בסיס התבנית מסדרים שתי שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה (אחת על השנייה) עליהן מוזגים חצי ממלית הגבינה, על שכבת הגבינה מוזגים חצי מקרם השוקולד הלבן, מפזרים שברי פיסטוקים וגרידת לימון ומכסים בעוד 2 שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה, שכבת מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון.
- מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ואם יש לכם ממש הרבה סבלנות אז העוגה תהיה מושלמת ביום המחרת.
אופן הכנה
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה והאינסטנט פודינג בטעם וניל. עד שמתקבלת תערובת יציבה.
- מכינים את קרם השוקולד הלבן: ממיסים במיקרו שוקולד לבן ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
- מרכיבים את העוגה: מכינים ספל נס קפה (לא ממותק) עם חלב וטובלים בו את הביסקוויטים.
- על בסיס התבנית מסדרים שתי שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה (אחת על השנייה) עליהן מוזגים חצי ממלית הגבינה, על שכבת הגבינה מוזגים חצי מקרם השוקולד הלבן, מפזרים שברי פיסטוקים וגרידת לימון ומכסים בעוד 2 שכבות של ביסקויטים טבולים בקפה, שכבת מלית גבינה, שוקולד לבן, פיסטוקים וגרידת לימון.
- מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ואם יש לכם ממש הרבה סבלנות אז העוגה תהיה מושלמת ביום המחרת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
עוגה טעימה מאוד