-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 3316.8 קק״לפחמימות 20.0 גרם 400.5 גרםשומן 10.2 גרם 204.7 גרםנתרן 3.9 מ״ג 77.3 מ״גחלבון 2.7 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 65.4 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 363.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 44.5 מ״ג 890.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות166
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 3316.8 קק״לפחמימות 20.0 גרם 400.5 גרםשומן 10.2 גרם 204.7 גרםנתרן 3.9 מ״ג 77.3 מ״גחלבון 2.7 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 24.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 65.4 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 246.0 מ״גסידן 18.2 מ״ג 363.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.8 מ״גאשלגן 44.5 מ״ג 890.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 166 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לעוגיות
-
2 כוסות קמח לבן
-
4 כפות קורנפלוראו שיבולת שועל אינסטנט (קוואקר)
-
1 כפית אבקת אפייה
-
5 כפות סוכר לבן
-
10 כפות טחינה גולמית
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 שקיות סוכר וניל
-
100גרם או 1 חבילה חמאה רכה
-
20 שקדים טבעיים בינוניים
להגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד מזון, או באופן ידני מערבבים את כל החומרים לבצק נוח לעבודה.
- מגלגלים לכדורים ועל כל כדור מניחים שקד שלם (לוחצים אותו קצת לבצק) ומניחים את הכדורים בתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 16-18 דקות, לא יותר, למרות שצבען עדיין בהיר והן נראות לא אפויות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב, העוגיות יתייצבו בקרור.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד מזון, או באופן ידני מערבבים את כל החומרים לבצק נוח לעבודה.
- מגלגלים לכדורים ועל כל כדור מניחים שקד שלם (לוחצים אותו קצת לבצק) ומניחים את הכדורים בתבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 16-18 דקות, לא יותר, למרות שצבען עדיין בהיר והן נראות לא אפויות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב, העוגיות יתייצבו בקרור.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)