סלט קיסר
מי לא אוהב סלט קיסר? אז עכשיו תגלו שלא חייבים ללכת למסעדה בשבילו, ואפשר להכין אותו בבית בקלי קלות. לבבות חסה עם קרוטונים, רוטב קיסר טעים ומושחת ומלא פרמזן. הכי טעים שיש!
מי לא אוהב סלט קיסר? אז עכשיו תגלו שלא חייבים ללכת למסעדה בשבילו, ואפשר להכין אותו בבית בקלי קלות. לבבות חסה עם קרוטונים, רוטב קיסר טעים ומושחת ומלא פרמזן. הכי טעים שיש!
- דניאל עמית
- 54K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1185.6 קק״ל 1185.6 קק״לפחמימות 253.2 גרם 253.2 גרםשומן 334.6 גרם 334.6 גרםנתרן 853.1 מ״ג 853.1 מ״גחלבון 276.6 גרם 276.6 גרםסיבים תזונתיים 246.9 גרם 246.9 גרםשומן רווי 269.3 גרם 269.3 גרםכולסטרול 704.0 מ״ג 704.0 מ״גסידן 911.3 מ״ג 911.3 מ״גברזל 247.8 מ״ג 247.8 מ״גאשלגן 336.0 מ״ג 336.0 מ״גאבץ 248.3 מ״ג 248.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1186
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1185.6 קק״ל 1185.6 קק״לפחמימות 253.2 גרם 253.2 גרםשומן 334.6 גרם 334.6 גרםנתרן 853.1 מ״ג 853.1 מ״גחלבון 276.6 גרם 276.6 גרםסיבים תזונתיים 246.9 גרם 246.9 גרםשומן רווי 269.3 גרם 269.3 גרםכולסטרול 704.0 מ״ג 704.0 מ״גסידן 911.3 מ״ג 911.3 מ״גברזל 247.8 מ״ג 247.8 מ״גאשלגן 336.0 מ״ג 336.0 מ״גאבץ 248.3 מ״ג 248.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1186 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
עדיף לבבות קיסר
רוטב
הגשה
-
מגולפת
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: חותכים את הלחם לריבועים, מזלפים עליו שמן זית, מפזרים מלח גס ושום כתוש אחד ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל המצרכים לקערה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
- שופכים את הרוטב על חסה (עדיף מסוג לבבות קיסר), מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- מוסיפים מעל את הקרוטונים, פרמזן מגולפת בעזרת קולפן ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרוטונים: חותכים את הלחם לריבועים, מזלפים עליו שמן זית, מפזרים מלח גס ושום כתוש אחד ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ-10 דקות, עד הזהבה.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את כל המצרכים לקערה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט.
- שופכים את הרוטב על חסה (עדיף מסוג לבבות קיסר), מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- מוסיפים מעל את הקרוטונים, פרמזן מגולפת בעזרת קולפן ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
היי 🙁 כמה זמן הרוטב מחזיק במקרר לאחר הכנה?
3-4 ימים, חשוב לערבב כמובן לפני ההגשה
היי דניאל, אני אלרגית לחרדל. אם אכין בלי זה יהיה ממש נורא?
בעיקרון זה מרכיב בסיס ברוטב, לא ניסיתי בלי, אבל מוזמנת לנסות ולעדכן איך יצא!