מרק עגבניות עם גרילד צ’יז
טווב האמת שלעשות לכם עיניים מאתמול על המתכון ורק עכשיו להעלות זו לא התנהגות. קיבלתי איומים על חיי והאמת שבצדק. מרק עגבניות קרמי לצד גרילד צ׳יז
טווב האמת שלעשות לכם עיניים מאתמול על המתכון ורק עכשיו להעלות זו לא התנהגות. קיבלתי איומים על חיי והאמת שבצדק. מרק עגבניות קרמי לצד גרילד צ׳יז
- דניאל עמית
- 27K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1093.5 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 79.0 גרם 79.0 גרםשומן 75.3 גרם 75.3 גרםנתרן 2215.7 מ״ג 2215.7 מ״גחלבון 37.1 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 40.4 גרם 40.4 גרםכולסטרול 193.8 מ״ג 193.8 מ״גסידן 814.1 מ״ג 814.1 מ״גברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 1660.6 מ״ג 1660.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1094
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1093.5 קק״ל 1093.5 קק״לפחמימות 79.0 גרם 79.0 גרםשומן 75.3 גרם 75.3 גרםנתרן 2215.7 מ״ג 2215.7 מ״גחלבון 37.1 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 40.4 גרם 40.4 גרםכולסטרול 193.8 מ״ג 193.8 מ״גסידן 814.1 מ״ג 814.1 מ״גברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 1660.6 מ״ג 1660.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1094 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
4 שיני שוםכתושות
-
1 כף שמן זית
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
-
1 בקבוק רוטב עגבניות מוכן
-
4 כוסות מים רותחים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 קורט אורגנו יבש
-
250 מ"ל שמנת לבישול 15%
-
1/2 כוס גבינת פרמזןאו יותר!
טוסט
-
2 פרוסות לחם אחיד
-
1 כף חמאה
-
1 חופן גבינת צ’דר כתום
-
1 חופן גבינת מוצרלהמגורדת
הגשה
-
1 כפית שמנת לבישול 15%
-
1 חופן בזיליקום
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מטגנים את שיני השום בשמן זית או חמאה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ואת המים הרותחים.
- מתבלים במלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך המרק.
- מכינים את הטוסט: מורחים חמאה מכל צד של הלחם ומכינים כריך עם גבינת הצ’דר והמוצרלה המגורדת.
- מטגנים את הכריך במחבת עם מכסה.
- מקשטים את המרק בשמנת ובזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מטגנים את שיני השום בשמן זית או חמאה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ואת המים הרותחים.
- מתבלים במלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך המרק.
- מכינים את הטוסט: מורחים חמאה מכל צד של הלחם ומכינים כריך עם גבינת הצ’דר והמוצרלה המגורדת.
- מטגנים את הכריך במחבת עם מכסה.
- מקשטים את המרק בשמנת ובזיליקום ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)