מניפת חציל ממולאת מוצרלה ועגבניות
מנה מרשימה וטעימה ללא גלוטן מחציל, עגבניות, גבינה ועשבי תיבול. מניפה צבעונית לארוחת ערב מושלמת שמכינים בקלות עם ירקות וצבעים כמו בציור
מנה מרשימה וטעימה ללא גלוטן מחציל, עגבניות, גבינה ועשבי תיבול. מניפה צבעונית לארוחת ערב מושלמת שמכינים בקלות עם ירקות וצבעים כמו בציור
- דניאל עמית
- 12K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.5 קק״ל 523.0 קק״לפחמימות 17.9 גרם 35.9 גרםשומן 20.5 גרם 41.1 גרםנתרן 3891.6 מ״ג 7783.2 מ״גחלבון 3.9 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 82.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 801.9 מ״ג 1603.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות262
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 261.5 קק״ל 523.0 קק״לפחמימות 17.9 גרם 35.9 גרםשומן 20.5 גרם 41.1 גרםנתרן 3891.6 מ״ג 7783.2 מ״גחלבון 3.9 גרם 7.8 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 17.7 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.1 מ״ג 82.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 801.9 מ״ג 1603.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 262 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- פורסים את החציל לפרוסות בערך בעובי של אצבע רק עד ראש החציל (משאירים את הראש) כדי שנוכל לפתוח לצורת מניפה.
- מפזרים מלח בין שכבות החציל ונותנים לחציל לנוח עם המלח מינימום חצי שעה (כדי לתת לחציל להגיר נוזלים).
- מתחילים להרכיב את החציל: בין פרוסות מניפת החציל מכניסים 2-3 פרוסות של גבינה, 2-3 פרוסות של עגבנייה, מפזרים בין השכבות את הפטרוזיליה, השום הכתוש, שמן הזית והמלח.
- מניחים על גבי התבנית ומכניסים לתנור ל-50 דקות.
- אחרי 50 דקות, מעבירים את התנור למצב “גריל” למשך 10 דקות והחציל יקבל צבע מושלם להגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- פורסים את החציל לפרוסות בערך בעובי של אצבע רק עד ראש החציל (משאירים את הראש) כדי שנוכל לפתוח לצורת מניפה.
- מפזרים מלח בין שכבות החציל ונותנים לחציל לנוח עם המלח מינימום חצי שעה (כדי לתת לחציל להגיר נוזלים).
- מתחילים להרכיב את החציל: בין פרוסות מניפת החציל מכניסים 2-3 פרוסות של גבינה, 2-3 פרוסות של עגבנייה, מפזרים בין השכבות את הפטרוזיליה, השום הכתוש, שמן הזית והמלח.
- מניחים על גבי התבנית ומכניסים לתנור ל-50 דקות.
- אחרי 50 דקות, מעבירים את התנור למצב “גריל” למשך 10 דקות והחציל יקבל צבע מושלם להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)