-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 423.8 קק״ל 4238.1 קק״לפחמימות 43.4 גרם 433.6 גרםשומן 19.3 גרם 193.4 גרםנתרן 987.2 מ״ג 9872.0 מ״גחלבון 19.9 גרם 199.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.5 גרםשומן רווי 3.9 גרם 38.8 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 34.6 מ״ג 346.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 353.9 מ״ג 3539.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 41.6 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות424
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 423.8 קק״ל 4238.1 קק״לפחמימות 43.4 גרם 433.6 גרםשומן 19.3 גרם 193.4 גרםנתרן 987.2 מ״ג 9872.0 מ״גחלבון 19.9 גרם 199.2 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 30.5 גרםשומן רווי 3.9 גרם 38.8 גרםכולסטרול 45.5 מ״ג 455.0 מ״גסידן 34.6 מ״ג 346.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 353.9 מ״ג 3539.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 41.6 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 424 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 ק"ג קמח לבן
-
1 כף מלח דק
-
1 1/2 כפות סוכר לבן
-
1 1/2 כפות שמרים יבשים
-
3 כפות שמן זית
-
300 מ"ל מים פושרים
מלית
-
1 בצל גדולקצוץ
-
2 כפות שמן זית
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 עגבנייה קטנהמרוסקת
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטןקצוץ
-
1 כפית בהרט
-
50 גרם צנוברים
הגשה וקישוט
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
1 עגבנייה בינוניתקצוצה
-
2 כפות טחינה מוכנה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק היבשים במיקסר ומערבבים. מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ולשים למשך 5 דקות עד שהבצק מתגבש. מעבירים לקערה משומרת ומתפיחים למשך שעה וחצי.
- בינתיים, מכינים את הבשר: קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל, הפלפל החריף והעגבנייה. מוסיפים לבשר ואז מוסיפים את התבלינים, השמן והצנוברים. מערבבים היטב.
- את הבצק מחלקים לעיגולים שווים במשקל של 80 גרם, מכדררים ואז בעזרת מערוך יוצרים עיגול. על העיגול שמים מהבשר, מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לבערך 20 דקות או עד שהבצק מקבל צבע שזוף.
- מעל מגישים עם עגבניה טרייה, פטרוזיליה קצוצה וקצת טחינה. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים את כל מרכיבי הבצק היבשים במיקסר ומערבבים. מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ולשים למשך 5 דקות עד שהבצק מתגבש. מעבירים לקערה משומרת ומתפיחים למשך שעה וחצי.
- בינתיים, מכינים את הבשר: קוצצים את הפטרוזיליה, הבצל, הפלפל החריף והעגבנייה. מוסיפים לבשר ואז מוסיפים את התבלינים, השמן והצנוברים. מערבבים היטב.
- את הבצק מחלקים לעיגולים שווים במשקל של 80 גרם, מכדררים ואז בעזרת מערוך יוצרים עיגול. על העיגול שמים מהבשר, מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לבערך 20 דקות או עד שהבצק מקבל צבע שזוף.
- מעל מגישים עם עגבניה טרייה, פטרוזיליה קצוצה וקצת טחינה. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
מה זה הנוזל החום שאת שופכת בבשר בסרטון? זה לא מופיע במתכון
היי שיר, זו טחינה גולמית