לביבות זוקיני עם גבינות
לביבות זוקיני וגבינות משובחות וממכרות שלא תוכלו לחגוג אף חנוכה יותר בלעדיהן. אבל חנוכה זה רק תירוץ. הן יהפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט הרגיל שלכם
לביבות זוקיני וגבינות משובחות וממכרות שלא תוכלו לחגוג אף חנוכה יותר בלעדיהן. אבל חנוכה זה רק תירוץ. הן יהפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט הרגיל שלכם
- דניאל עמית
- 35K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.2 קק״ל 1623.3 קק״לפחמימות 5.7 גרם 84.9 גרםשומן 7.3 גרם 110.1 גרםנתרן 348.3 מ״ג 5224.0 מ״גחלבון 5.3 גרם 79.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.1 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 374.1 מ״גסידן 111.3 מ״ג 1668.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 125.7 מ״ג 1885.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.2 קק״ל 1623.3 קק״לפחמימות 5.7 גרם 84.9 גרםשומן 7.3 גרם 110.1 גרםנתרן 348.3 מ״ג 5224.0 מ״גחלבון 5.3 גרם 79.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 31.1 גרםכולסטרול 24.9 מ״ג 374.1 מ״גסידן 111.3 מ״ג 1668.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 125.7 מ״ג 1885.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
ללביבות
-
2 זוקיני ירוק גדוליםשטופים עם הקליפה
-
1/3 כוס בצל ירוקהחלק הלבן בלבד קצוץ
-
1 ביצה M
-
1/2 כוס קמח תופח
-
1 שן שוםכתושה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 כוס גבינת קשקבלאו תערובת גבינות מגוררת
-
100גרם או 1 כוס גבינת פטה 5%מגוררת (או איזו פטה שאוהבים)
-
4 כפות שמן קנולהאו זית, לטיגון
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: גוררים את הזוקיני, מעבירים למגבת וסוחטים בעזרת המגבת היטב מכל הנוזלים.
- מערבבים היטב בקערה גדולה את הזוקיני, הבצל, הביצה, הקמח התופח, השום, המלח, הפלפל, הגבינה המגוררת והפטה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- על הכיריים מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות בעזרת הידיים מהתערובת (אפשר גם להעביר את התערובת לשקית זילוף ולזלף ישירות למחבת). מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את מטבל היוגורט: מערבבים בקערה את היוגורט, שמן הזית, השום, הנענע והלימון ומגישים לצד הלביבות כמטבל.
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: גוררים את הזוקיני, מעבירים למגבת וסוחטים בעזרת המגבת היטב מכל הנוזלים.
- מערבבים היטב בקערה גדולה את הזוקיני, הבצל, הביצה, הקמח התופח, השום, המלח, הפלפל, הגבינה המגוררת והפטה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- על הכיריים מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות בעזרת הידיים מהתערובת (אפשר גם להעביר את התערובת לשקית זילוף ולזלף ישירות למחבת). מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
- מכינים את מטבל היוגורט: מערבבים בקערה את היוגורט, שמן הזית, השום, הנענע והלימון ומגישים לצד הלביבות כמטבל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)