רקע בוש

לא תפסיקו לנשנש: עוגיות מלוחות עם פרמז’ן

עוגיות מלוחות כאלו מושחתות חובה להכין כבר אתמול! עוגיות פרמז'ן פריכות בציפוי קצח ושומשום, מושלמות לנשנוש או לאירוח
עוגיות מלוחות כאלו מושחתות חובה להכין כבר אתמול! עוגיות פרמז'ן פריכות בציפוי קצח ושומשום, מושלמות לנשנוש או לאירוח
  • דניאל עמית
  • 38K צפיות
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-38 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.6 קק״ל 3498.4 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 227.1 גרם
    שומן 7.9 גרם 237.9 גרם
    נתרן 177.0 מ״ג 5309.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 145.0 גרם
    כולסטרול 29.1 מ״ג 873.0 מ״ג
    סידן 76.5 מ״ג 2295.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 23.3 מ״ג 699.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-38 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.6 קק״ל 3498.4 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 227.1 גרם
    שומן 7.9 גרם 237.9 גרם
    נתרן 177.0 מ״ג 5309.4 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 115.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 145.0 גרם
    כולסטרול 29.1 מ״ג 873.0 מ״ג
    סידן 76.5 מ״ג 2295.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 23.3 מ״ג 699.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

תקשיבו, אין דברים כאלה! אלו העוגיות המלוחות המושלמות, לא צריך לחפש עוד בשום מקום! עוגיות חמאה ופרמז’ן עם גבינה נוספת לבחירתכם (קשקבל, אמנטל, גאודה, מה שתרצו!). מזהירה מראש – אחרי שהן מוכנות, חובה לחכות כמה דקות כדי שהן יתקררו לפני שאתם אוכלים אותן. יודעת שזה קשה, אבל הטעם שווה את ההמתנה הקלה.

ארוחה חגיגית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

ציפוי


אופן הכנה

  1. לשים בקערה את כל מרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד (חשוב להימנע מלישת יתר).
  2. מקמחים משטח עבודה ומגלגלים את הבצק לצורת נחש. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות או למקפיא ל-40 דקות.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות בתכנית 3D לאפייה מושלמת בו זמנית ב-3 מפלסים.
  4. לאחר הקירור, מברישים את נחש הבצק בביצה, מצפים בקצח ושומשום וחותכים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר.
  5. מסדרים את העוגיות על רשת התנור מצופה בנייר אפייה ואופים 25 דקות או להזהבה.
  6. מוציאים את העוגיות מהתנור, מצננים ומגישים.
עוגיות פרמז'ן
עוגיות פרמז’ן. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (6)

    Avatar

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        האמת לא ניסיתי, יש מצב שייצא טעים, לא יודעת להגיד בוודאות

      Avatar
      Shahaf Dan-gur

      אמאלה זה מושלם הכנתי לבן זוג ובטעות אכלתי הכל לפני שהוא חזר הביתה מה עושים במצב כזה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        חד משמעית מכינים עוד, תודה רבה, שחף

      Avatar
      עידית

      מתכון גרוע מתקבל בצק פירורי ובלתי ניתן לעבודה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי עידית, אם הבצק פירורי אפשר להכניס לחצי שעה למקרר, כך יהיה יותר נוח לעבוד איתו

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody