טראפלס שוקולד וקרמל מלוח
5 דקות עבודה ויש לכם טראפלס שוקולד וקרמל מלוח מושלמים שגם נגמרים בפחות מדקה! שילוב של מתוק ומלוח זה פשוט הדבר שהכי עושה לי את זה בעולם. מזהירה שזה ממכר!
5 דקות עבודה ויש לכם טראפלס שוקולד וקרמל מלוח מושלמים שגם נגמרים בפחות מדקה! שילוב של מתוק ומלוח זה פשוט הדבר שהכי עושה לי את זה בעולם. מזהירה שזה ממכר!
- דניאל עמית
- 12K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.9 קק״ל 1454.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 135.6 גרםשומן 6.3 גרם 94.6 גרםנתרן 55.5 מ״ג 832.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 60.6 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 140.8 מ״גסידן 14.3 מ״ג 214.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 89.3 מ״ג 1339.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות97
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 96.9 קק״ל 1454.0 קק״לפחמימות 9.0 גרם 135.6 גרםשומן 6.3 גרם 94.6 גרםנתרן 55.5 מ״ג 832.8 מ״גחלבון 1.0 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.0 גרםשומן רווי 4.0 גרם 60.6 גרםכולסטרול 9.4 מ״ג 140.8 מ״גסידן 14.3 מ״ג 214.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 89.3 מ״ג 1339.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״גסגור
אז מההה יש לנו פה?
טראפלס שוקולד וקרמל מלוח שמורכב מקרמוגית, שעוד לפני שטעמתי אותה ורק תיארו לי שזה ״עוגייה במילוי של קרם קרמל מלוח״ עשה לי את זה בטירוף! הכנתי מזה טראפלס! אם כבר אז כבר לא? לוקח דקה להכין ובדיוק דקה לתפור את כל הכדורים. תנסו ותגידו לי אם צדקתי. בתיאבון!
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 97 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
120 גרם שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה קרמוגיות קרמל מלוח
-
1 קורט מלח גס
אופן הכנה
- ממיסים במיקרו את השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה.
- שוברים חצי חבילת עוגיות לצ’אנקים גסים ומערבבים יחד עם השוקולד והשמנת המומסים.
- מעבירים להקפאה ללפחות שעה כדי שהמסה תתקרר ויהיה לנו נוח ליצור כדורים.
- בינתיים, טוחנים את חצי החבילה שנותרה, בגלל הקרם בפנים הפירורים קצת נרטבים וזה פשוט מושלם.
- מוציאים את המסה מהפריזר, יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומצפים בפירורי העוגיות הטחונים.
- מפזרים קצת מלח גס מעל, כי אין על שילוב של מתוק ומלוח ביחד.
- אמאל’ה!
אופן הכנה
- ממיסים במיקרו את השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה.
- שוברים חצי חבילת עוגיות לצ’אנקים גסים ומערבבים יחד עם השוקולד והשמנת המומסים.
- מעבירים להקפאה ללפחות שעה כדי שהמסה תתקרר ויהיה לנו נוח ליצור כדורים.
- בינתיים, טוחנים את חצי החבילה שנותרה, בגלל הקרם בפנים הפירורים קצת נרטבים וזה פשוט מושלם.
- מוציאים את המסה מהפריזר, יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומצפים בפירורי העוגיות הטחונים.
- מפזרים קצת מלח גס מעל, כי אין על שילוב של מתוק ומלוח ביחד.
- אמאל’ה!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
היי, אפשר להכין מראש ולהקפיא?
בטח.
ואווו פשוט מטורף!