טראפלס שוקולד וקרמל מלוח

5 דקות עבודה ויש לכם טראפלס שוקולד וקרמל מלוח מושלמים שגם נגמרים בפחות מדקה! שילוב של מתוק ומלוח זה פשוט הדבר שהכי עושה לי את זה בעולם. מזהירה שזה ממכר!
5 דקות עבודה ויש לכם טראפלס שוקולד וקרמל מלוח מושלמים שגם נגמרים בפחות מדקה! שילוב של מתוק ומלוח זה פשוט הדבר שהכי עושה לי את זה בעולם. מזהירה שזה ממכר!
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.9 קק״ל 1454.0 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 135.6 גרם
    שומן 6.3 גרם 94.6 גרם
    נתרן 55.5 מ״ג 832.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 140.8 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 214.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 89.3 מ״ג 1339.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 96.9 קק״ל 1454.0 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 135.6 גרם
    שומן 6.3 גרם 94.6 גרם
    נתרן 55.5 מ״ג 832.8 מ״ג
    חלבון 1.0 גרם 15.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 60.6 גרם
    כולסטרול 9.4 מ״ג 140.8 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 214.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 89.3 מ״ג 1339.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור

אז מההה יש לנו פה?

טראפלס שוקולד וקרמל מלוח שמורכב מקרמוגית, שעוד לפני שטעמתי אותה ורק תיארו לי שזה ״עוגייה במילוי של קרם קרמל מלוח״ עשה לי את זה בטירוף!  הכנתי מזה טראפלס! אם כבר אז כבר לא? לוקח דקה להכין ובדיוק דקה לתפור את כל הכדורים. תנסו ותגידו לי אם צדקתי. בתיאבון!

ארוחות
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרו את השוקולד המריר יחד עם השמנת המתוקה.
  2. שוברים חצי חבילת עוגיות לצ’אנקים גסים ומערבבים יחד עם השוקולד והשמנת המומסים.
  3. מעבירים להקפאה ללפחות שעה כדי שהמסה תתקרר ויהיה לנו נוח ליצור כדורים.
  4. בינתיים, טוחנים את חצי החבילה שנותרה, בגלל הקרם בפנים הפירורים קצת נרטבים וזה פשוט מושלם.
  5. מוציאים את המסה מהפריזר, יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומצפים בפירורי העוגיות הטחונים.
  6. מפזרים קצת מלח גס מעל, כי אין על שילוב של מתוק ומלוח ביחד.
  7. אמאל’ה!

    טראפלס שוקולד וקרמל מלוח. צילום: דניאל עמית
    טראפלס שוקולד וקרמל מלוח. צילום: דניאל עמית


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (3)

    Avatar

        Avatar
        מערכת Foody

        בטח.

    קטגוריות

    אביזרים

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody