זיכרון ילדות בצלחת: פסטה עם נקניקיות שזוללים בכיף
המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
המנה הזו בביס אחד תחזיר אתכם לכיתה ד', לרגע הזה שחזרתם משיעור וראיתם קטנטנות מול הטלוויזיה ורק רציתם לאכול ארוחה חמה, טעימה ופשוטה. מנה של זיכרונות טובים ומתוקים מהילדות
- דניאל עמית
- 273K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.0 קק״ל 1304.1 קק״לפחמימות 37.2 גרם 148.8 גרםשומן 30.1 גרם 120.6 גרםנתרן 940.1 מ״ג 3760.4 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 54.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרםכולסטרול 45.9 מ״ג 183.5 מ״גסידן 11.6 מ״ג 46.3 מ״גברזל 11.5 מ״ג 46.1 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 46.4 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 46.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות326
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 326.0 קק״ל 1304.1 קק״לפחמימות 37.2 גרם 148.8 גרםשומן 30.1 גרם 120.6 גרםנתרן 940.1 מ״ג 3760.4 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.8 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 54.1 גרםשומן רווי 17.3 גרם 69.0 גרםכולסטרול 45.9 מ״ג 183.5 מ״גסידן 11.6 מ״ג 46.3 מ״גברזל 11.5 מ״ג 46.1 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 46.4 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 46.0 מ״גסגור
מנה מנחמת כל כך שבביס אחד מחזירה אתכם לטעמי הילדות שכל כך התגעגעתם אליהם! פסטה עם נקניקיות עסיסיות ברוטב עגבניות עשיר אך פשוט וקל להכנה. תפנקו את עצמכם מראש בקערה גדולה, כי בטוח תרצו מנה נוספת.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 326 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה עם נקניקיות
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 חבילה נקניקיות עוףקטנות
-
4 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 1/2 כפות פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 חבילה פסטה קונכיות גדולות (קונצ’גליוני)קטנות
-
1או 135 גרם רסק עגבניותמרוכז, בפחית
אופן הכנה
- בסיר גדול, מטגנים את הנקניקיות בשמן הזית במשך 10 דקות, הופכים כל כמה דקות, כך שכל הצדדים משחימים.
- מוסיפים את השום, הצ’ילי הגרוס, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, הסוכר והמלח ומערבבים במשך שתי דקות.
- מוסיפים את הפסטה לסיר, יוצקים לתוכו מים פושרים עד קו הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרסק המרוכז ומערבבים.
- מבשלים על להבה בינונית עד שהפסטה מוכנה, כשכל המים מתאדים, ומגישים.
אופן הכנה
- בסיר גדול, מטגנים את הנקניקיות בשמן הזית במשך 10 דקות, הופכים כל כמה דקות, כך שכל הצדדים משחימים.
- מוסיפים את השום, הצ’ילי הגרוס, הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, הסוכר והמלח ומערבבים במשך שתי דקות.
- מוסיפים את הפסטה לסיר, יוצקים לתוכו מים פושרים עד קו הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הרסק המרוכז ומערבבים.
- מבשלים על להבה בינונית עד שהפסטה מוכנה, כשכל המים מתאדים, ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (25)