המדריך להכנת שניצל מושלם
קבלו את המדריך שלי לשניצל המושלם מא' ועד ת'. אם תעקבו אחרי ההוראות ותעשו בדיוק כפי שכתוב - יצא לכם שניצל של העולמות קריספי ברמות
קבלו את המדריך שלי לשניצל המושלם מא' ועד ת'. אם תעקבו אחרי ההוראות ותעשו בדיוק כפי שכתוב - יצא לכם שניצל של העולמות קריספי ברמות
- דניאל עמית
- 106K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 1094.0 קק״לפחמימות 23.4 גרם 140.1 גרםשומן 5.7 גרם 34.1 גרםנתרן 719.0 מ״ג 4314.0 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרםכולסטרול 127.7 מ״ג 766.5 מ״גסידן 22.0 מ״ג 132.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 114.5 מ״ג 686.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות182
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 1094.0 קק״לפחמימות 23.4 גרם 140.1 גרםשומן 5.7 גרם 34.1 גרםנתרן 719.0 מ״ג 4314.0 מ״גחלבון 8.1 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרםכולסטרול 127.7 מ״ג 766.5 מ״גסידן 22.0 מ״ג 132.0 מ״גברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 114.5 מ״ג 686.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 4.5 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 182 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
1 ק"ג חזה עוף משוטח לשניצל
תערובת פירורי לחם
-
2 כוסות פירורי לחם
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- חשוב מאוד לקנות חזה עוף הכי נקי ודק שיש. אם לא קניתם מספיק דק תדפקו עם פטיש שניצלים.
- מערבבים את מרכיבי תערובת הביצים בקערה גדולה ומשרים בה את חזה העוף לפחות חצי שעה.
- מערבבים את מרכיבי תערובת פירורי הלחם בקערה.
- כדי שיצא שניצל מושלם - שמים נתח חזה עוף בתוך תערובת פירורי הלחם ומהדקים אותם היטב לחזה העוף בעזרת שורש כף היד. זה גורם לשניצל להיות דק דק וכך גם פירורי הלחם לא נופלים ממנו בטיגון.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (לא נמוך, לא רדוד, עמוק!) ורק כשהוא חם מכניסים את השניצלים.
- כשהשניצל מוכן מעבירים אותו לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות (לא לנייר סופג).
לסיכום הכללים לשניצל המושלם:
חזה עוף נקי ודק > השרייה ממושכת > הידוק פירורי הלחם > שמן חם > רשת טיגון
אופן הכנה
- חשוב מאוד לקנות חזה עוף הכי נקי ודק שיש. אם לא קניתם מספיק דק תדפקו עם פטיש שניצלים.
- מערבבים את מרכיבי תערובת הביצים בקערה גדולה ומשרים בה את חזה העוף לפחות חצי שעה.
- מערבבים את מרכיבי תערובת פירורי הלחם בקערה.
- כדי שיצא שניצל מושלם - שמים נתח חזה עוף בתוך תערובת פירורי הלחם ומהדקים אותם היטב לחזה העוף בעזרת שורש כף היד. זה גורם לשניצל להיות דק דק וכך גם פירורי הלחם לא נופלים ממנו בטיגון.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (לא נמוך, לא רדוד, עמוק!) ורק כשהוא חם מכניסים את השניצלים.
- כשהשניצל מוכן מעבירים אותו לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות (לא לנייר סופג).
לסיכום הכללים לשניצל המושלם:
חזה עוף נקי ודק > השרייה ממושכת > הידוק פירורי הלחם > שמן חם > רשת טיגון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
מעולה. טעים וקל להכנה
תודה רבה איציק 🙂