בלינצ’ס גבינות ותרד

לא צריך לחכות לשבועות כדי להכין את המתכון הזה - בלינצ'ס גבינות ותרד מושחת ומפוצץ בטעמים מנחמים. אתם חייבים להכין אותו!
לא צריך לחכות לשבועות כדי להכין את המתכון הזה - בלינצ'ס גבינות ותרד מושחת ומפוצץ בטעמים מנחמים. אתם חייבים להכין אותו!
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.8 קק״ל 3822.5 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 272.0 גרם
    שומן 30.2 גרם 241.4 גרם
    נתרן 776.6 מ״ג 6212.6 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 146.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 137.5 גרם
    כולסטרול 168.0 מ״ג 1343.8 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 1817.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 344.0 מ״ג 2751.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.8 קק״ל 3822.5 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 272.0 גרם
    שומן 30.2 גרם 241.4 גרם
    נתרן 776.6 מ״ג 6212.6 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 146.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 137.5 גרם
    כולסטרול 168.0 מ״ג 1343.8 מ״ג
    סידן 227.2 מ״ג 1817.3 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 344.0 מ״ג 2751.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלינצ'ס

מילוי

רוטב


אופן הכנה

1. מכינים את הבלינצ’ס: טורפים את כל מצרכי הבלינצ’ס ביחד במיקסר או במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.

2. יוצקים על המחבת מצקת אחת מהבלילה ומזיזים קלות כדי ליצור עיגול רחב יותר. כשהבלינצ’ס מקבל צבע - הופכים.

3. מחממים תנור ל-180 מעלות.

4. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.

5. ממלאים את הבלינצ’ס במילוי, שמים בתבנית, מברישים בביצה ומכניסים לתנור בערך 10-15 דקות, עד קבלת צבע זהבהב.

6. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ולאחר 2 דקות מוסיפים גם את התרד.

7. כשהתרד מצטמצם מוסיפים את השמנת המתוקה, הפרמזן, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט. מערבבים ומבשלים עד שהרוטב נהיה סמיך וטעים.

8. כשהבלינצ’ס יוצאים מהתנור מוזגים את הרוטב מעל ומגישים.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody