-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.8 קק״ל 3822.5 קק״לפחמימות 34.0 גרם 272.0 גרםשומן 30.2 גרם 241.4 גרםנתרן 776.6 מ״ג 6212.6 מ״גחלבון 18.3 גרם 146.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 17.2 גרם 137.5 גרםכולסטרול 168.0 מ״ג 1343.8 מ״גסידן 227.2 מ״ג 1817.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 344.0 מ״ג 2751.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה
-
קלוריות478
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.8 קק״ל 3822.5 קק״לפחמימות 34.0 גרם 272.0 גרםשומן 30.2 גרם 241.4 גרםנתרן 776.6 מ״ג 6212.6 מ״גחלבון 18.3 גרם 146.1 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.0 גרםשומן רווי 17.2 גרם 137.5 גרםכולסטרול 168.0 מ״ג 1343.8 מ״גסידן 227.2 מ״ג 1817.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 344.0 מ״ג 2751.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.8 מ״גסגור
מרכיבים 16 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 478 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
250 גרם גבינה לבנה 5%
-
100 גרם גבינת פטה 16%או בולגרית, מגוררת
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת או גבינה קשה אחרת (גאודה/קשקבל)
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
3 כפות שמנת מתוקה 38%
רוטב
-
30 גרם חמאה
-
4 שיני שוםכתוש
-
200 גרם עלי בייבי תרד
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%או שמנת לבישול
-
2 כפות גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
1. מכינים את הבלינצ’ס: טורפים את כל מצרכי הבלינצ’ס ביחד במיקסר או במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
2. יוצקים על המחבת מצקת אחת מהבלילה ומזיזים קלות כדי ליצור עיגול רחב יותר. כשהבלינצ’ס מקבל צבע - הופכים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
5. ממלאים את הבלינצ’ס במילוי, שמים בתבנית, מברישים בביצה ומכניסים לתנור בערך 10-15 דקות, עד קבלת צבע זהבהב.
6. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ולאחר 2 דקות מוסיפים גם את התרד.
7. כשהתרד מצטמצם מוסיפים את השמנת המתוקה, הפרמזן, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט. מערבבים ומבשלים עד שהרוטב נהיה סמיך וטעים.
8. כשהבלינצ’ס יוצאים מהתנור מוזגים את הרוטב מעל ומגישים.
אופן הכנה
1. מכינים את הבלינצ’ס: טורפים את כל מצרכי הבלינצ’ס ביחד במיקסר או במטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
2. יוצקים על המחבת מצקת אחת מהבלילה ומזיזים קלות כדי ליצור עיגול רחב יותר. כשהבלינצ’ס מקבל צבע - הופכים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מכינים את המילוי: מערבבים את כל מצרכי המילוי בקערה.
5. ממלאים את הבלינצ’ס במילוי, שמים בתבנית, מברישים בביצה ומכניסים לתנור בערך 10-15 דקות, עד קבלת צבע זהבהב.
6. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום ולאחר 2 דקות מוסיפים גם את התרד.
7. כשהתרד מצטמצם מוסיפים את השמנת המתוקה, הפרמזן, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט. מערבבים ומבשלים עד שהרוטב נהיה סמיך וטעים.
8. כשהבלינצ’ס יוצאים מהתנור מוזגים את הרוטב מעל ומגישים.
תגובות (0)