קראמבל תפוחים
קראמבל תפוחים הכי קל והכי טעים שימלא לכם את הבית בריח של חמאה וקינמון ומתאים גם לראש השנה. רק חכו רגע לפני שאתם טועמים שלא תחטפו כוויה בלשון
קראמבל תפוחים הכי קל והכי טעים שימלא לכם את הבית בריח של חמאה וקינמון ומתאים גם לראש השנה. רק חכו רגע לפני שאתם טועמים שלא תחטפו כוויה בלשון
- דניאל עמית
- 84K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.7 קק״ל 2450.6 קק״לפחמימות 98.0 גרם 391.8 גרםשומן 21.7 גרם 86.9 גרםנתרן 200.9 מ״ג 803.6 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.1 מ״ג 100.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 402.6 מ״ג 1610.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות613
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.7 קק״ל 2450.6 קק״לפחמימות 98.0 גרם 391.8 גרםשומן 21.7 גרם 86.9 גרםנתרן 200.9 מ״ג 803.6 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 25.1 מ״ג 100.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 402.6 מ״ג 1610.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 613 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
לתפוחים
-
7 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
2 כפות סוכר חום כהה
-
1 כפית קינמון טחון
לקראמבל
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
100גרם או 1 חבילה חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1 קורט מלח דק
להגשה
-
בטעם וניל
אופן הכנה
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות של כחצי ס”מ. מעבירים לקערה.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון לתפוחים ומערבבים היטב.
- מכינים את הקראמבל: מכניסים לקערת מעבד המזון את הקמח, הסוכר, החמאה והמלח ומערבלים בפולסים קצרים עד ליצירת פירורים גסים.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את תערובת התפוחים לתבנית ומשטחים מעט.
- מפזרים מעל את הקראמבל בצורה שווה.
- מכניסים לתנור ל-35 דקות.
- מוציאים מהתנור, מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
אופן הכנה
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות של כחצי ס”מ. מעבירים לקערה.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון לתפוחים ומערבבים היטב.
- מכינים את הקראמבל: מכניסים לקערת מעבד המזון את הקמח, הסוכר, החמאה והמלח ומערבלים בפולסים קצרים עד ליצירת פירורים גסים.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מעבירים את תערובת התפוחים לתבנית ומשטחים מעט.
- מפזרים מעל את הקראמבל בצורה שווה.
- מכניסים לתנור ל-35 דקות.
- מוציאים מהתנור, מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)