קראמבל תפוחים

קראמבל תפוחים הכי קל והכי טעים שימלא לכם את הבית בריח של חמאה וקינמון ומתאים גם לראש השנה. רק חכו רגע לפני שאתם טועמים שלא תחטפו כוויה בלשון
קראמבל תפוחים הכי קל והכי טעים שימלא לכם את הבית בריח של חמאה וקינמון ומתאים גם לראש השנה. רק חכו רגע לפני שאתם טועמים שלא תחטפו כוויה בלשון
  • דניאל עמית
  • 3K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 599.0 קק״ל 2396.0 קק״ל
    פחמימות 95.1 גרם 380.6 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 200.9 מ״ג 803.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.5 מ״ג 98.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 398.6 מ״ג 1594.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    599
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 599.0 קק״ל 2396.0 קק״ל
    פחמימות 95.1 גרם 380.6 גרם
    שומן 21.7 גרם 86.7 גרם
    נתרן 200.9 מ״ג 803.6 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 16.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.5 מ״ג 98.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 398.6 מ״ג 1594.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לקראמבל

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות של כחצי ס”מ. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את הסוכר והקינמון לתפוחים ומערבבים היטב.
  3. מכינים את הקראמבל: מכניסים לקערת מעבד המזון את הקמח, הסוכר, החמאה והמלח ומערבלים בפולסים קצרים עד ליצירת פירורים גסים.
  4. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  5. מעבירים את תערובת התפוחים לתבנית ומשטחים מעט.
  6. מפזרים מעל את הקראמבל בצורה שווה.

    קראמבל-תפוחים. צילום: ספיר קוסה
    כבר מרגישים את האושר באויר. צילום: ספיר קוסה

  7. מכניסים לתנור ל-35 דקות.
  8. מוציאים מהתנור, מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.

    קראמבל-תפוחים. צילום: ספיר קוסה
    עונג צרוף. צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody