
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 585.5 קק״ל 2342.1 קק״לפחמימות 193.9 גרם 775.5 גרםשומן 100.0 גרם 400.1 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.7 מ״גחלבון 111.7 גרם 446.6 גרםסיבים תזונתיים 96.7 גרם 386.8 גרםשומן רווי 96.4 גרם 385.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסידן 103.1 מ״ג 412.5 מ״גברזל 96.3 מ״ג 385.3 מ״גאשלגן 141.3 מ״ג 565.0 מ״גאבץ 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות586
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 585.5 קק״ל 2342.1 קק״לפחמימות 193.9 גרם 775.5 גרםשומן 100.0 גרם 400.1 גרםנתרן 604.9 מ״ג 2419.7 מ״גחלבון 111.7 גרם 446.6 גרםסיבים תזונתיים 96.7 גרם 386.8 גרםשומן רווי 96.4 גרם 385.8 גרםכולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסידן 103.1 מ״ג 412.5 מ״גברזל 96.3 מ״ג 385.3 מ״גאשלגן 141.3 מ״ג 565.0 מ״גאבץ 96.3 מ״ג 385.0 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 586 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא נהיה שקוף.
- חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומוסיפים אותן לבצל.
- מבשלים את הנקנקיות עד שהן מוכנות, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הפתיתים ועוד קצת ומתבלים בקפה, מלח ואבקת מרק עוף.
- טועמים ומתקנים את הטיבול במידת הצורך.
- מערבבים כל כמה דקות וכשהמים מתאדים מוסיפים כל פעם קצת עד שהפתיתים מוכנים.
בתיאבון! צילום: דניאל עמית
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא נהיה שקוף.
- חותכים את הנקניקיות לפרוסות ומוסיפים אותן לבצל.
- מבשלים את הנקנקיות עד שהן מוכנות, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים.
- מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הפתיתים ועוד קצת ומתבלים בקפה, מלח ואבקת מרק עוף.
- טועמים ומתקנים את הטיבול במידת הצורך.
- מערבבים כל כמה דקות וכשהמים מתאדים מוסיפים כל פעם קצת עד שהפתיתים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)