פשטידת ברוקולי
פשטידת ברוקולי מהממת שבהתחלה היתה אמורה להיות דיאטטית ובריאה עם שיבולת שועל וברוקולי, אבל אז התפלקו לי כמה חופנים של מוצרלה והיא יצאה גם ממש טעימה
פשטידת ברוקולי מהממת שבהתחלה היתה אמורה להיות דיאטטית ובריאה עם שיבולת שועל וברוקולי, אבל אז התפלקו לי כמה חופנים של מוצרלה והיא יצאה גם ממש טעימה
- דניאל עמית
- 45K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 500.8 קק״ל 2003.0 קק״לפחמימות 25.9 גרם 103.7 גרםשומן 25.8 גרם 103.3 גרםנתרן 1638.5 מ״ג 6553.9 מ״גחלבון 39.9 גרם 159.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 56.9 גרםכולסטרול 187.9 מ״ג 751.4 מ״גסידן 516.3 מ״ג 2065.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 254.2 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות501
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 500.8 קק״ל 2003.0 קק״לפחמימות 25.9 גרם 103.7 גרםשומן 25.8 גרם 103.3 גרםנתרן 1638.5 מ״ג 6553.9 מ״גחלבון 39.9 גרם 159.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 56.9 גרםכולסטרול 187.9 מ״ג 751.4 מ״גסידן 516.3 מ״ג 2065.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 254.2 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 501 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ברוקוליטרי או קפוא ומופשר
-
ומומלחים לבישול הברוקולי הטרי בלבד
-
1 כוס שיבולת שועל עבה
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 5%
-
250גרם או 1 גביע קוטג’
-
100גרם או 1 כוס גבינה בולגריתאו פטה מגוררת
-
250גרם או 1 כוס גבינת מוצרלהמגוררת או צהובה שאוהבים
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה
- מכינים את הברוקולי: חותכים את הברוקולי לפרחים. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח וכשהמים רותחים מכניסים את הברוקולי ל-5 דקות. מסננים מהמים ומקררים (או שפשוט מפשירים ברוקולי קפוא).
- מכינים את הפשטידה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס.
- מערבבים היטב בקערה שיבולת שועל, גבינה לבנה, קוטג’, בולגרית, מוצרלה, ביצים, מלח, פלפל ואבקת אפייה.
- מוזגים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הברוקולי. “מטביעים” את הברוקולי בבלילה בעזרת כף (או האצבעות).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כחצי שעה.
אופן הכנה
- מכינים את הברוקולי: חותכים את הברוקולי לפרחים. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח וכשהמים רותחים מכניסים את הברוקולי ל-5 דקות. מסננים מהמים ומקררים (או שפשוט מפשירים ברוקולי קפוא).
- מכינים את הפשטידה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס.
- מערבבים היטב בקערה שיבולת שועל, גבינה לבנה, קוטג’, בולגרית, מוצרלה, ביצים, מלח, פלפל ואבקת אפייה.
- מוזגים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הברוקולי. “מטביעים” את הברוקולי בבלילה בעזרת כף (או האצבעות).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כחצי שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)