פרגיות ואורז בסיר אחד

פרגיות ואורז בסיר אחד - ביס חלום! בלי לשטוף כמעט כלים אפשר להרים ארוחת צהריים או ערב בקלות ובמהירות
פרגיות ואורז בסיר אחד - ביס חלום! בלי לשטוף כמעט כלים אפשר להרים ארוחת צהריים או ערב בקלות ובמהירות
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1277.8 קק״ל 6389.0 קק״ל
    פחמימות 141.0 גרם 705.2 גרם
    שומן 45.4 גרם 226.8 גרם
    נתרן 2014.3 מ״ג 10071.3 מ״ג
    חלבון 75.5 גרם 377.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 123.8 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 215.1 מ״ג 1075.4 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 38.6 מ״ג
    אשלגן 1511.0 מ״ג 7554.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    1278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1277.8 קק״ל 6389.0 קק״ל
    פחמימות 141.0 גרם 705.2 גרם
    שומן 45.4 גרם 226.8 גרם
    נתרן 2014.3 מ״ג 10071.3 מ״ג
    חלבון 75.5 גרם 377.5 גרם
    סיבים תזונתיים 24.8 גרם 123.8 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 215.1 מ״ג 1075.4 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 38.6 מ״ג
    אשלגן 1511.0 מ״ג 7554.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
אורז
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

אורז

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המרינדה, שופכים על הפרגיות ומערבבים היטב.
  2. מטגנים בשמן הזית את הבצל ביחד עם הגזרים. מוסיפים עוד שמן ואת חופן האטריות.
  3. כשהאטריות משחימות מוסיפים את האורז, החומוס והמלח.
  4. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הפרגיות מעל האורז ומכניסים ל-40 דקות (לפחות, אפשר גם 3 שעות) לתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו.
  6. מגישים עם כוסברה או פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      שרה הנדלמן

      בתנור האם הסיר מכוסה?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי שרה, אכן הסיר צריך להיות מכוסה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody