פרגיות במרינדה בתוספת פתיתים שאי אפשר להפסיק לאכול

אני שונאת לשטוף כלים, זה ידוע- אז הנה ארוחה בסיר אחד, מושלמת למשפחות עם ילדים - שאפשר להכין בה מצד אחד את הפרגיות ומצד שני את הפתיתים ולהתענג על שניהם יחד או בנפרד!
אני שונאת לשטוף כלים, זה ידוע- אז הנה ארוחה בסיר אחד, מושלמת למשפחות עם ילדים - שאפשר להכין בה מצד אחד את הפרגיות ומצד שני את הפתיתים ולהתענג על שניהם יחד או בנפרד!
  • דניאל עמית
  • 20K צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.6 קק״ל 1282.9 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 152.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 67.4 גרם
    נתרן 2340.8 מ״ג 7022.4 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.4 מ״ג 64.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 171.5 מ״ג 514.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 427.6 קק״ל 1282.9 קק״ל
    פחמימות 50.7 גרם 152.2 גרם
    שומן 22.5 גרם 67.4 גרם
    נתרן 2340.8 מ״ג 7022.4 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.4 מ״ג 64.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 171.5 מ״ג 514.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

פרגיות

פתיתים


אופן הכנה:

  1. חותכים את הפרגיות לקוביות
  2. בקערה, מערבבים את שמן הזית, השום כתוש, תבלין גריל עוף, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל וסילאן, מוסיפים את הפרגית ומשאירים בהשרייה במרינדה במשך חצי שעה.
  3. קוצצים בצל ובמקביל, מחממים מעט שמן במחבת.
  4. מוסיפים את הבצל למחבת, עד שהוא נהיה שקוף ולאחר מכן מוסיפים מים פושרים. חוזרים על פעולת הוספת המים בכל פעם שהם מתאדים לחלוטין, עד שהבצל מגיע למרקם רך.
  5. מוסיפים כפית סילאן, מערבבים ומוסיפים את הפרגיות למחבת- ממשיכים בבישול, עד שהן מוכנות.
  6. מכינים את הפתיתים: מחממים על סיר קטן חצי כף שמן זית ולאחר מכן מוסיפים את הפתיתים ומערבבים באופן רציף עד שהם תופסים מעט צבע
  7. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, כפית קפה, כפית אבקת מרק עוף וכפית מלח.
  8. מערבבים עד שהפתיתים רכים ומוכנים.
  9. מגישים הכול יחדיו על צלחת, כשהפרגיות מוגשות מעל הפתיתים או לצידם. בתיאבון!
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody