רקע בוש
באנר בוש

פסטה שמתבשלת ברוטב של עצמה

פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
  • דניאל עמית
  • 304K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.5 קק״ל 2126.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.8 גרם
    נתרן 496.4 מ״ג 1985.5 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 296.5 מ״ג 1186.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.5 קק״ל 2126.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.8 גרם
    נתרן 496.4 מ״ג 1985.5 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 12.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 296.5 מ״ג 1186.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. על הכיריים ממיסים בסיר גדול את החמאה.
  2. מוסיפים את השום ומטגנים קלות (הזהרו שהשום לא יישרף).
  3. מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) לסיר ומוזגים מים רק עד קו הפסטה.
  4. מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
  5. כשהמים התאדו מעט מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומצמצמים מעט.
  6. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים.
  7. מוסיפים את הצ’ילי, פרמז’ן בין לבין, מערבבים ומחכים שהרוטב יצטמצם ושהפסטה תתבשל אבל לא תהיה רכה מדי.

    פסטה רוזה בסיר אחד. צילום: ספיר קוסה
    בכבודה ובעצמה! צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (77)

Avatar

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      היי יהב, אפשר, רק לשים לב לזמני ההכנה השונים 🙂

    Avatar
    עלמה בן דוד

    אבל המים לא פשוט מתאדים עדיין יש מים ועלייהם שמים את הרוטב וששופכים את המים יוצא גם הרוטב לא?

      דניאל עמית
      דניאל עמית

      לאחר שהמים מתאדים, מוסיפים את הרוטב ונותנים למים להצטמצם. זה לוקח קצת זמן, אבל זה יקרה. ניתן לעזור בערבוב כל כמה דקות. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody