רקע בוש
בוש

פסטה שמתבשלת ברוטב של עצמה

פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
פסטה ממכרת ברוטב עגבניות ושמנת שמכינים בסיר אחד! לפני שאתם מתעצבנים מאיך שמכינים אותה וחושבים על מה שהאיטלקים היו אומרים על זה, פשוט תנסו...
  • דניאל עמית
  • 98K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.5 קק״ל 2126.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.8 גרם
    נתרן 501.4 מ״ג 2005.5 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 98.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 324.6 מ״ג 1298.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    532
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.5 קק״ל 2126.1 קק״ל
    פחמימות 102.1 גרם 408.2 גרם
    שומן 6.7 גרם 26.8 גרם
    נתרן 501.4 מ״ג 2005.5 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 65.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 13.4 מ״ג 53.8 מ״ג
    סידן 24.7 מ״ג 98.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 324.6 מ״ג 1298.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. על הכיריים ממיסים בסיר גדול את החמאה.
  2. מוסיפים את השום ומטגנים קלות (הזהרו שהשום לא יישרף).
  3. מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) לסיר ומוזגים מים רק עד קו הפסטה.
  4. מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה.
  5. כשהמים התאדו מעט מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים ומצמצמים מעט.
  6. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים.
  7. מוסיפים את הצ’ילי, פרמז’ן בין לבין, מערבבים ומחכים שהרוטב יצטמצם ושהפסטה תתבשל אבל לא תהיה רכה מדי.

    פסטה רוזה בסיר אחד. צילום: ספיר קוסה
    בכבודה ובעצמה! צילום: ספיר קוסה

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פסטה שמתבשלת ברוטב של עצמה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    לילך מנטש

    הבן שלי (14) הכין לבד. יצא סוףףףף וואו

תגובות (25)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody