פסטה שמנת ערמונים ופטריות

המנה המושלמת לבידוד. תשאלו למה? כי היא כל כך טעימה שאתם לא תרצו לכבד ממנה לאף אחד. פשוט להתבודד איתה ולחסל אותה לאט ובטוח
המנה המושלמת לבידוד. תשאלו למה? כי היא כל כך טעימה שאתם לא תרצו לכבד ממנה לאף אחד. פשוט להתבודד איתה ולחסל אותה לאט ובטוח
  • דניאל עמית
  • 109K צפיות
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    748
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 748.4 קק״ל 1496.8 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 44.9 גרם
    שומן 67.7 גרם 135.4 גרם
    נתרן 1022.2 מ״ג 2044.3 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 24.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 41.9 גרם 83.7 גרם
    כולסטרול 196.6 מ״ג 393.3 מ״ג
    סידן 320.9 מ״ג 641.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 482.7 מ״ג 965.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    748
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 748.4 קק״ל 1496.8 קק״ל
    פחמימות 22.4 גרם 44.9 גרם
    שומן 67.7 גרם 135.4 גרם
    נתרן 1022.2 מ״ג 2044.3 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 24.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 41.9 גרם 83.7 גרם
    כולסטרול 196.6 מ״ג 393.3 מ״ג
    סידן 320.9 מ״ג 641.8 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 482.7 מ״ג 965.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לרוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן (אבל מבשלים דקה פחות כי הפסטה תמשיך להתבשל גם ברוטב).
  2. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום (זהירות שלא יישרף).
  3. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שמקבלות קצת צבע.
  4. מוסיפים את הערמונים ומקפיצים למשך 3 דקות.
  5. מוסיפים את השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט. מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
  6. מוסיפים את הפרמז’ן והמסקרפונה. מערבבים וטועמים (מוסיפים מלח או פלפל אם צריך).
  7. מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב, מערבבים וטורפים.
    פסטה-פטריות-וערמונים. צילום: ספיר קוסה
    הפסטה נכנסת להתעטף ברוטב. צילום: ספיר קוסה

    8. מגרדים עוד קצת פרמזן מלמעלה, למה לא?

    פסטה-פטריות-וערמונים. צילום: ספיר קוסה
    כל כך טעים… צילום: ספיר קוסה

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody