פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים

כמה שזה טעים! וכמה שזה פשוט! פסטה ברוטב קרמי וטעים בטירוף, תתכוננו לתפור את כל הסיר במקום ושיהיה לכם בהצלחה
כמה שזה טעים! וכמה שזה פשוט! פסטה ברוטב קרמי וטעים בטירוף, תתכוננו לתפור את כל הסיר במקום ושיהיה לכם בהצלחה
  • דניאל עמית
  • 8K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״ל
    פחמימות 57.3 גרם 229.1 גרם
    שומן 6.6 גרם 26.4 גרם
    נתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 632.2 מ״ג 2528.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״ל
    פחמימות 57.3 גרם 229.1 גרם
    שומן 6.6 גרם 26.4 גרם
    נתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 632.2 מ״ג 2528.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר את שמן הזית, השום ואת שבבי הצ’ילי היבש.
  2. מבשלים עד שהשום עשוי אבל לא שרוף, ומוסיפים את העגבניות.
  3. מוסיפים מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה.
  4. מועכים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה ומוסיפים את רסק העגבניות.
  5. מערבבים עד למרקם אחיד. ניתן להוסיף קצת מים אם הרוטב סמיך מדי.
  6. מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד שהגבינה נמסה ונטמעת ברוטב. ניתן לטחון בשלב זה את הרוטב באמצעות בלנדר מוט כדי להגיע למרקם חלק יותר.
  7. טועמים ומוסיפים צ’ילי או מלח במידה וחסר.
  8. מבשלים בסיר נפרד את הפסטה דקה פחות ממה שכתוב על האריזה.
  9. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר של הרוטב.
  10. מערבבים את הפסטה והרוטב.
פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים. צילום: דניאל עמית
פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים. צילום: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    יולי כרמי

    היי! ניסיתי את המתכון והטעם יצא ממש טעים, אבל זה יצא לי סמיך מאוד, ברמה שלא הצלחתי לגמרי לערבב את הפסטה בפנים, הפתרון הוא להוסיף מים? ואם כן באיזה שלב?

      Avatar
      Foody team

      היי 🙂 אפשר להוסיף מים לפני שמוסיפים את הגבינה.

    Avatar
    שרון נווה

    נראה מדהים! רוצה להכין, אבל לא אוהבת את הטעם של גבינת עיזים.. איזו עוד גבינה תתאים פה ותיתן את אותו מרקם?

      Avatar
      Foody team

      היי! יכולה לנסות להשתמש בגבינת משולשים מותכת במקום 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody