פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים

כמה שזה טעים! וכמה שזה פשוט! פסטה ברוטב קרמי וטעים בטירוף, תתכוננו לתפור את כל הסיר במקום ושיהיה לכם בהצלחה
כמה שזה טעים! וכמה שזה פשוט! פסטה ברוטב קרמי וטעים בטירוף, תתכוננו לתפור את כל הסיר במקום ושיהיה לכם בהצלחה
  • דניאל עמית
  • 6K צפיות
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״ל
    פחמימות 57.3 גרם 229.1 גרם
    שומן 6.6 גרם 26.4 גרם
    נתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 632.2 מ״ג 2528.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1274.7 קק״ל
    פחמימות 57.3 גרם 229.1 גרם
    שומן 6.6 גרם 26.4 גרם
    נתרן 217.0 מ״ג 867.9 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 632.2 מ״ג 2528.6 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר את שמן הזית, השום ואת שבבי הצ’ילי היבש.
  2. מבשלים עד שהשום עשוי אבל לא שרוף, ומוסיפים את העגבניות.
  3. מוסיפים מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה.
  4. מועכים את העגבניות עם מועך תפוחי אדמה ומוסיפים את רסק העגבניות.
  5. מערבבים עד למרקם אחיד. ניתן להוסיף קצת מים אם הרוטב סמיך מדי.
  6. מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד שהגבינה נמסה ונטמעת ברוטב. ניתן לטחון בשלב זה את הרוטב באמצעות בלנדר מוט כדי להגיע למרקם חלק יותר.
  7. טועמים ומוסיפים צ’ילי או מלח במידה וחסר.
  8. מבשלים בסיר נפרד את הפסטה דקה פחות ממה שכתוב על האריזה.
  9. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר של הרוטב.
  10. מערבבים את הפסטה והרוטב.
פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים. צילום: דניאל עמית
פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים. צילום: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
פסטה ברוטב מטבוחה וגבינת עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody