פסטה ארביאטה חריפה עם גבינת ריקוטה

מתכון של פסטה ארביאטה ממכרת וטעימה שאי אפשר להפסיק להכין ולאכול. ממליצה לכם להגיש את הפסטה עם גבינת ריקוטה בצד, שמן זית ובזיליקום ויש לכם ביס מושלם בפה. בתאבון
מתכון של פסטה ארביאטה ממכרת וטעימה שאי אפשר להפסיק להכין ולאכול. ממליצה לכם להגיש את הפסטה עם גבינת ריקוטה בצד, שמן זית ובזיליקום ויש לכם ביס מושלם בפה. בתאבון
  • דניאל עמית
  • 11K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    622
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.0 קק״ל 3731.9 קק״ל
    פחמימות 75.5 גרם 453.2 גרם
    שומן 31.4 גרם 188.4 גרם
    נתרן 579.4 מ״ג 3476.3 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 25.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.3 מ״ג 284.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 403.4 מ״ג 2420.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    622
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.0 קק״ל 3731.9 קק״ל
    פחמימות 75.5 גרם 453.2 גרם
    שומן 31.4 גרם 188.4 גרם
    נתרן 579.4 מ״ג 3476.3 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 25.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 47.3 מ״ג 284.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.8 מ״ג
    אשלגן 403.4 מ״ג 2420.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים פסטה לפי הוראות היצרן ושומרים חצי כוס מהמים שהפסטה התבשלה בהם להכנת הרוטב.
  2. מטגנים את השום עם שמן הזית ומוסיפים את עלי הבזיליקום, ברגע שהשום מזהיב מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים 5 דקות.
  3. מוסיפים פלפל ירוק חריף ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ’ילי גרוס וסוכר. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  4. שמים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה שהכנו בסיר נפרד, מערבבים ומבשלים את הרוטב 15 דקות.
  5. לבסוף מצרפים לרוטב את הפסטה ומגישים עם גבינת ריקוטה, שמן זית ובזיליקום. בתאבון.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody