פיש אנד צ׳יפס אנד ירקות
- דניאל עמית
- 2K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1131.4 קק״ל 2262.8 קק״לפחמימות 129.4 גרם 258.8 גרםשומן 42.9 גרם 85.8 גרםנתרן 2927.2 מ״ג 5854.3 מ״גחלבון 53.4 גרם 106.8 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 40.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 9.8 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 248.1 מ״גסידן 168.4 מ״ג 336.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 6409.0 מ״ג 12817.9 מ״גאבץ 15.9 מ״ג 31.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1131
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1131.4 קק״ל 2262.8 קק״לפחמימות 129.4 גרם 258.8 גרםשומן 42.9 גרם 85.8 גרםנתרן 2927.2 מ״ג 5854.3 מ״גחלבון 53.4 גרם 106.8 גרםסיבים תזונתיים 20.0 גרם 40.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 9.8 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 248.1 מ״גסידן 168.4 מ״ג 336.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 6409.0 מ״ג 12817.9 מ״גאבץ 15.9 מ״ג 31.8 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1131 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילת בירה
-
2 כפיות שמרים יבשים
-
330 מ"ל בירה בהירה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
דג וירקות
רוטב
-
2 כפות מיונז
-
1 כפית רוטב סרירצ’ה
אופן הכנה
1. שמים בקערה את הבירה והשמרים היבשים. מערבבים היטב עד שהשמרים נמסים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמגיעם למרקם של טחינה סמיכה.
2. מוסיפים את המלח והפפריקה ומערבבים עד שאין גושים. מכניסים את הבלילה למקרר לרבע שעה.
3. שמים את הדגים והירקות בתוך הבלילה ומצפים היטב. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
4. מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה ומגישים לצד הדגים והירקות המטוגנים. בתיאבון
אופן הכנה
1. שמים בקערה את הבירה והשמרים היבשים. מערבבים היטב עד שהשמרים נמסים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמגיעם למרקם של טחינה סמיכה.
2. מוסיפים את המלח והפפריקה ומערבבים עד שאין גושים. מכניסים את הבלילה למקרר לרבע שעה.
3. שמים את הדגים והירקות בתוך הבלילה ומצפים היטב. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
4. מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה ומגישים לצד הדגים והירקות המטוגנים. בתיאבון
תגובות (2)
מה זה סרירצה?
הי שולמית. סרירצ’ה זה רוטב חריף.