פיש אנד צ׳יפס אנד ירקות

פיש אנד צ׳יפס אבל לא רק צ׳יפס אלא מהמון ירקות - זוקיני, חציל, כרובית, ברוקומיני ותפוחי אדמה. הכל עטוף בבלילת בירה נדירה ומוגש עם רוטב מיונז-סרירצ'ה
פיש אנד צ׳יפס אבל לא רק צ׳יפס אלא מהמון ירקות - זוקיני, חציל, כרובית, ברוקומיני ותפוחי אדמה. הכל עטוף בבלילת בירה נדירה ומוגש עם רוטב מיונז-סרירצ'ה
  • דניאל עמית
  • 2K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1131.4 קק״ל 2262.8 קק״ל
    פחמימות 129.4 גרם 258.8 גרם
    שומן 42.9 גרם 85.8 גרם
    נתרן 2927.2 מ״ג 5854.3 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 248.1 מ״ג
    סידן 168.4 מ״ג 336.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 6409.0 מ״ג 12817.9 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 31.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1131.4 קק״ל 2262.8 קק״ל
    פחמימות 129.4 גרם 258.8 גרם
    שומן 42.9 גרם 85.8 גרם
    נתרן 2927.2 מ״ג 5854.3 מ״ג
    חלבון 53.4 גרם 106.8 גרם
    סיבים תזונתיים 20.0 גרם 40.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 248.1 מ״ג
    סידן 168.4 מ״ג 336.9 מ״ג
    ברזל 4.6 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 6409.0 מ״ג 12817.9 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 31.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת בירה

דג וירקות

רוטב


אופן הכנה

1. שמים בקערה את הבירה והשמרים היבשים. מערבבים היטב עד שהשמרים נמסים ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמגיעם למרקם של טחינה סמיכה.

2. מוסיפים את המלח והפפריקה ומערבבים עד שאין גושים. מכניסים את הבלילה למקרר לרבע שעה.

3. שמים את הדגים והירקות בתוך הבלילה ומצפים היטב. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

4. מערבבים את המיונז עם הסרירצ’ה ומגישים לצד הדגים והירקות המטוגנים. בתיאבון

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody