עוף בריבת בצל

מחפשים עוף רך, מתפרק, נמס בפה? יש במנה הזאת הכל! מצד אחד היא חגיגית ומצד שני אפשר להכין אותה בכל יום בשנה. בתאבון
מחפשים עוף רך, מתפרק, נמס בפה? יש במנה הזאת הכל! מצד אחד היא חגיגית ומצד שני אפשר להכין אותה בכל יום בשנה. בתאבון
  • דניאל עמית
  • 26K צפיות
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.9 קק״ל 2255.2 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 105.6 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.9 גרם
    נתרן 555.8 מ״ג 4446.2 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 321.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״ג
    סידן 47.2 מ״ג 377.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 606.4 מ״ג 4851.4 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 33.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    282
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 281.9 קק״ל 2255.2 קק״ל
    פחמימות 13.2 גרם 105.6 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.9 גרם
    נתרן 555.8 מ״ג 4446.2 מ״ג
    חלבון 40.2 גרם 321.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 13.2 גרם
    כולסטרול 144.4 מ״ג 1155.0 מ״ג
    סידן 47.2 מ״ג 377.6 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 606.4 מ״ג 4851.4 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 33.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב צורבים עם 3 כפות שמן זית את העוף משני הצדדים שלו. לאחר מכן מוציאים את העוף לצלחת ובאותו הסיר עם השמן שנשאר מטגנים את הבצלים עד שהם מוזהבים.
  2. מתבלים ב-2 כפות סילאן, כפית מלח, כפית ראס על חנות וחצי כפית פלפל שחור. מערבבים, מכסים במכסה ונותנים לזה זמן (אני בישלתי לפחות שעה על אש קטנה).
  3. לאחר מכן מסדרים בתבנית שכבה של ריבת בצל, מעל את העוף, מעל מכסים את העוף בשאר הבצל ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, חום עליון תחתון, למשך שעה וחצי.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (4)

    Avatar

      Avatar
      Ronit Tamir Shevaeh

      איך אופים את העוף עוד שעה וחצי אחרי בישול של שעה על 180 מעלות לא טורבו עם התוספת המתוקה והוא לא נשרף?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי רונית. שימי לב שהעוף בסעיף השני יוצא מהמחבת לצלחת וממתין שם עד הסעיף הבא כך שהעוף לא עובר מעל שעתיים בישול/אפייה.

      Avatar
      ליאור

      זה היה טעים ומושלם. מציע להוסיף מעט ציר עוף לאקסטרה טעם. ובישול בטורבו יעיל יותר

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי ליאור, תודה על ההמלצה והפידבק

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody