ספגטי מיטבולס

טוב, זה אחד הסירים הכי טעימים שהכנתי אי פעם! הלכתי לדנה והיא הכינה קציצות וראיתי אותה שמה כל כך הרבה תבלינים שחטפתי חום. אבל אחרי שטעמתי, הבנתי שזה משהו מיוחד.. אז שחררתי קצת את הפחד מתבלינים ועשיתי פה סיר עולמי של ספגטי מיטבולס
טוב, זה אחד הסירים הכי טעימים שהכנתי אי פעם! הלכתי לדנה והיא הכינה קציצות וראיתי אותה שמה כל כך הרבה תבלינים שחטפתי חום. אבל אחרי שטעמתי, הבנתי שזה משהו מיוחד.. אז שחררתי קצת את הפחד מתבלינים ועשיתי פה סיר עולמי של ספגטי מיטבולס
  • דניאל עמית
  • 750 צפיות
  • מרכיבים
    30
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.4 קק״ל 3692.6 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.4 גרם
    שומן 36.0 גרם 215.8 גרם
    נתרן 885.1 מ״ג 5310.5 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 191.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.3 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 626.8 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 33.1 מ״ג
    אשלגן 800.0 מ״ג 4800.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 36.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    30
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.4 קק״ל 3692.6 קק״ל
    פחמימות 46.2 גרם 277.4 גרם
    שומן 36.0 גרם 215.8 גרם
    נתרן 885.1 מ״ג 5310.5 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 191.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 30.3 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 46.6 גרם
    כולסטרול 118.0 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 104.5 מ״ג 626.8 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 33.1 מ״ג
    אשלגן 800.0 מ״ג 4800.2 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 36.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

ספגטי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: שמים בקערה את הבשר הטחון, הביצה, הפפריקה החריפה, הפפריקה מתוקה, השום גבישי, הראס אל חנות, הכורכום, הקינמון, המלח, שמן הזית, ופירורי הלחם.
  2. מוסיפים את הבצל הלבן, עלי בזיליקום ושיני השום לתערובת ונותנים לה לנוח לפחות חצי שעה במקרר.
  3. יוצרים כדורי קציצות קטנים מהתערובת ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך רבע שעה.
  5. מכינים את הרוטב: בסיר מחממים את שמן הזית ושמן החמניות, בשכבה דקה שתכסה את תחתית הסיר.
  6. מוסיפים את כל התבלינים ופותחים אותם מעט בשמן. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
  7. מכניסים את העגבניות החתוכות דק, מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
  8. אחרי 5 דקות, מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  9. מנמיכים אש ומבשלים עם מכסה סגור במשך רבע שעה. בשלב זה טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
  10. מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב ומבשלים עם מכסה סגור במשך חצי שעה.
  11. מכינים את הספגטי: לאחר חצי שעה, שוברים ספגטי לחצי ומטמיעים בתוך הרוטב בעדינות.
  12. מוסיפים מים רותחים עד גובה הפסטה.
  13. מבשלים את הפסטה עד שהיא מתרככת (מוסיפים מים במידה ויש צורך).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody