מרק תירס אסיאתי

מה יש לנו פה? מרק תירס עם נגיעות אסיאתיות, קרמי ובעיקר קל להכנה. להגיש עם פלפל צ׳ילי, עירית קצוצה וכמה טיפות שמן שומשום שמוסיף צרחות אז לא לוותר
מה יש לנו פה? מרק תירס עם נגיעות אסיאתיות, קרמי ובעיקר קל להכנה. להגיש עם פלפל צ׳ילי, עירית קצוצה וכמה טיפות שמן שומשום שמוסיף צרחות אז לא לוותר
  • דניאל עמית
  • 1K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.7 קק״ל 1804.3 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 186.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 101.2 גרם
    נתרן 181.7 מ״ג 1090.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 81.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 125.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 519.5 מ״ג 3116.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 300.7 קק״ל 1804.3 קק״ל
    פחמימות 31.0 גרם 186.0 גרם
    שומן 16.9 גרם 101.2 גרם
    נתרן 181.7 מ״ג 1090.4 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 37.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 13.6 גרם 81.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 125.3 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 519.5 מ״ג 3116.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את השום. מוסיפים את התירס ומערבבים היטב.
  2. ממלאים את הסיר במים רותחים.
  3. מוסיפים לסיר את קרם הקוקוס, הסויה, המלח והפלפל.
  4. מבשלים במשך 15 דקות.
  5. טוחנים את המרק עם בלנדר מוט, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  6. מגישים עם פלפל צ’ילי קצוץ, עירית וכמה טיפות שמן שומשום.

    מרק תירס אסיאתי עם צ'ילי אדום
    בתיאבון! צילום: דניאל עמית

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
מרק תירס אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody