רקע בוש

מרק עוף קלאסי

הכי קלאסי וחורפי שיש - מרק עוף עם טעמים צלולים ועמוקים של הרבה ירקות ועשבי תיבול שמגישים עם אטריות דקיקות ושקדי מרק. מושלם!
הכי קלאסי וחורפי שיש - מרק עוף עם טעמים צלולים ועמוקים של הרבה ירקות ועשבי תיבול שמגישים עם אטריות דקיקות ושקדי מרק. מושלם!
  • דניאל עמית
  • 58K צפיות
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.3 קק״ל 1485.1 קק״ל
    פחמימות 31.5 גרם 125.9 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.5 גרם
    נתרן 2701.1 מ״ג 10804.3 מ״ג
    חלבון 36.4 גרם 145.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.4 גרם 73.6 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״ג
    סידן 314.2 מ״ג 1256.8 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2108.5 מ״ג 8433.9 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    371
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 371.3 קק״ל 1485.1 קק״ל
    פחמימות 31.5 גרם 125.9 גרם
    שומן 8.1 גרם 32.5 גרם
    נתרן 2701.1 מ״ג 10804.3 מ״ג
    חלבון 36.4 גרם 145.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.4 גרם 73.6 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 385.0 מ״ג
    סידן 314.2 מ״ג 1256.8 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.3 מ״ג
    אשלגן 2108.5 מ״ג 8433.9 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 16.8 מ״ג
    סגור
ארוחה בשרית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק עוף


אופן הכנה

  1. מניחים את העוף בסיר על כיריים, מכסים אותו במים רותחים ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות כדי להוריד ממנו את כל הלכלוך. מוציאים את העוף למסננת ושוטפים טוב.
  2. חותכים את הקישואים, הגזר והקולורבי גס ומוסיפים לסיר ביחד עם כף שמן.
  3. מערבבים, מבשלים על אש נמוכה ומכסים עד שהירקות מגירים נוזלים וטעמים.
  4. חותכים את הכרוב לרבעים ומוסיפים אותו ביחד עם העוף לסיר.
  5. מכסים במים רותחים עד סוף הסיר, מוסיפים מלח ואבקת מרק, מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה ומבשלים במשך שעה.
  6. כעבור שעה מוסיפים את צרורות השמיר, הפטרוזיליה והסלרי וממשיכים לבשל עם מכסה סגור במשך חצי שעה.
  7. מוציאים את צרורות הירוקים ומגישים עם אטריות דקיקות ושקדי מרק. בתיאבון
מרק עוף
מרק עוף קלאסי. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody