מרק עגבניות עם גרילד צ’יז

טווב האמת שלעשות לכם עיניים מאתמול על המתכון ורק עכשיו להעלות זו לא התנהגות. קיבלתי איומים על חיי והאמת שבצדק. מרק עגבניות קרמי לצד גרילד צ׳יז
טווב האמת שלעשות לכם עיניים מאתמול על המתכון ורק עכשיו להעלות זו לא התנהגות. קיבלתי איומים על חיי והאמת שבצדק. מרק עגבניות קרמי לצד גרילד צ׳יז
  • דניאל עמית
  • 24K צפיות
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1094
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1093.5 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 79.0 גרם 79.0 גרם
    שומן 75.3 גרם 75.3 גרם
    נתרן 2215.7 מ״ג 2215.7 מ״ג
    חלבון 37.1 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 40.4 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 193.8 מ״ג 193.8 מ״ג
    סידן 814.1 מ״ג 814.1 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 1660.6 מ״ג 1660.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    1094
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1093.5 קק״ל 1093.5 קק״ל
    פחמימות 79.0 גרם 79.0 גרם
    שומן 75.3 גרם 75.3 גרם
    נתרן 2215.7 מ״ג 2215.7 מ״ג
    חלבון 37.1 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 40.4 גרם 40.4 גרם
    כולסטרול 193.8 מ״ג 193.8 מ״ג
    סידן 814.1 מ״ג 814.1 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 1660.6 מ״ג 1660.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

טוסט

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מטגנים את שיני השום בשמן זית או חמאה.
  2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ואת המים הרותחים.
  3. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
  4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את השמנת.
  5. מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהגבינה נמסה לתוך המרק.
  6. מכינים את הטוסט: מורחים חמאה מכל צד של הלחם ומכינים כריך עם גבינת הצ’דר והמוצרלה המגורדת.
  7. מטגנים את הכריך במחבת עם מכסה.
  8. מקשטים את המרק בשמנת ובזיליקום ומגישים.
מרק עגבניות עם גרילד צ'יז.
מרק עגבניות עם גרילד צ’יז. צילום: יסמין אבנר
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody