לביבות ירק וגבינות שאי אפשר להפסיק לאכול
לביבות מפוצצות בירק יחד עם גבינות מלוחות וטובות זה כל מה שצריך בחג. בעצם, תוסיפו גם שמנת חמוצה ואנחנו מסודרים! הלביבות הממכרות שילי אצלכם בבית
לביבות מפוצצות בירק יחד עם גבינות מלוחות וטובות זה כל מה שצריך בחג. בעצם, תוסיפו גם שמנת חמוצה ואנחנו מסודרים! הלביבות הממכרות שילי אצלכם בבית
- דניאל עמית
- 32K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.7 קק״ל 1901.0 קק״לפחמימות 4.8 גרם 72.5 גרםשומן 8.9 גרם 134.1 גרםנתרן 447.8 מ״ג 6716.6 מ״גחלבון 7.5 גרם 112.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.3 גרםשומן רווי 4.4 גרם 65.3 גרםכולסטרול 56.8 מ״ג 852.3 מ״גסידן 43.9 מ״ג 659.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 413.8 מ״ג 6206.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות127
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 126.7 קק״ל 1901.0 קק״לפחמימות 4.8 גרם 72.5 גרםשומן 8.9 גרם 134.1 גרםנתרן 447.8 מ״ג 6716.6 מ״גחלבון 7.5 גרם 112.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.3 גרםשומן רווי 4.4 גרם 65.3 גרםכולסטרול 56.8 מ״ג 852.3 מ״גסידן 43.9 מ״ג 659.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 413.8 מ״ג 6206.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 13.7 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 127 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור כוסברה
-
1 חופן נענע
-
3 כפות קמח לבןאו פירורי לחם
-
2 ביצים L
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
250 גרם גבינה בולגריתאו פטה. מגורדת
-
200 גרם גבינת חלומימגורדת
הגשה וטיגון
-
לטיגון חצי עמוק
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- קוצצים הנענע, הכוסברה, הפטרוזיליה והבצל הירוק ושמים בקערה.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב טוב לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק.
- יוצרים מהבלילה לביבות בגודל הרצוי ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה.
- כשהלביבות מזהיבות- הן מוכנות, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים לצד שמנת חמוצה עם קצת שמן זית. בתיאבון וחג שמח!
אופן הכנה
- קוצצים הנענע, הכוסברה, הפטרוזיליה והבצל הירוק ושמים בקערה.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב טוב לבלילה אחידה.
- מחממים מחבת עם שמן קנולה לטיגון חצי עמוק.
- יוצרים מהבלילה לביבות בגודל הרצוי ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה.
- כשהלביבות מזהיבות- הן מוכנות, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים לצד שמנת חמוצה עם קצת שמן זית. בתיאבון וחג שמח!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)