רקע בוש

לביבות זוקיני עם גבינות

לביבות זוקיני וגבינות משובחות וממכרות שלא תוכלו לחגוג אף חנוכה יותר בלעדיהן. אבל חנוכה זה רק תירוץ. הן יהפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט הרגיל שלכם
לביבות זוקיני וגבינות משובחות וממכרות שלא תוכלו לחגוג אף חנוכה יותר בלעדיהן. אבל חנוכה זה רק תירוץ. הן יהפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט הרגיל שלכם
  • דניאל עמית
  • 34K צפיות
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.2 קק״ל 1623.3 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 84.9 גרם
    שומן 7.3 גרם 110.1 גרם
    נתרן 348.3 מ״ג 5224.0 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 79.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.1 גרם
    כולסטרול 24.9 מ״ג 374.1 מ״ג
    סידן 111.3 מ״ג 1668.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 125.7 מ״ג 1885.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.2 קק״ל 1623.3 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 84.9 גרם
    שומן 7.3 גרם 110.1 גרם
    נתרן 348.3 מ״ג 5224.0 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 79.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 31.1 גרם
    כולסטרול 24.9 מ״ג 374.1 מ״ג
    סידן 111.3 מ״ג 1668.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 125.7 מ״ג 1885.5 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ללביבות

למטבל היוגורט


אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: גוררים את הזוקיני, מעבירים למגבת וסוחטים בעזרת המגבת היטב מכל הנוזלים.
  2. מערבבים היטב בקערה גדולה את הזוקיני, הבצל, הביצה, הקמח התופח, השום, המלח, הפלפל, הגבינה המגוררת והפטה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. על הכיריים מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות בעזרת הידיים מהתערובת (אפשר גם להעביר את התערובת לשקית זילוף ולזלף ישירות למחבת). מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  4. מכינים את מטבל היוגורט: מערבבים בקערה את היוגורט, שמן הזית, השום, הנענע והלימון ומגישים לצד הלביבות כמטבל.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody