התוספת האולטימטיבית: פירה קרמי ורך בטירוף כמו של מסעדות

חובה לשמור את המתכון הזה, כי תרצו שהוא ילווה אתכם בכל ארוחה חלבית! מתכון להכנת פירה רך ברמות וקרמי עם שמנת וחמאה
חובה לשמור את המתכון הזה, כי תרצו שהוא ילווה אתכם בכל ארוחה חלבית! מתכון להכנת פירה רך ברמות וקרמי עם שמנת וחמאה
  • דניאל עמית
  • 163K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 49 דק׳
  • קלוריות
    799
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 799.3 קק״ל 1598.5 קק״ל
    פחמימות 173.8 גרם 347.5 גרם
    שומן 237.8 גרם 475.6 גרם
    נתרן 202.8 מ״ג 405.5 מ״ג
    חלבון 172.6 גרם 345.2 גרם
    סיבים תזונתיים 170.0 גרם 340.0 גרם
    שומן רווי 211.5 גרם 423.0 גרם
    כולסטרול 366.3 מ״ג 732.5 מ״ג
    סידן 257.3 מ״ג 514.5 מ״ג
    ברזל 170.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    אשלגן 271.0 מ״ג 542.0 מ״ג
    אבץ 170.3 מ״ג 340.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 49 דק׳
  • קלוריות
    799
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 799.3 קק״ל 1598.5 קק״ל
    פחמימות 173.8 גרם 347.5 גרם
    שומן 237.8 גרם 475.6 גרם
    נתרן 202.8 מ״ג 405.5 מ״ג
    חלבון 172.6 גרם 345.2 גרם
    סיבים תזונתיים 170.0 גרם 340.0 גרם
    שומן רווי 211.5 גרם 423.0 גרם
    כולסטרול 366.3 מ״ג 732.5 מ״ג
    סידן 257.3 מ״ג 514.5 מ״ג
    ברזל 170.0 מ״ג 340.0 מ״ג
    אשלגן 271.0 מ״ג 542.0 מ״ג
    אבץ 170.3 מ״ג 340.6 מ״ג
    סגור

כל מי שעוקב אחריי ומכיר אותי מודע לזה שיש לי קראש מוגזם על פירה. אין דבר כזה שאני אהיה במסעדה ולא אזמין פירה. אז הנה מתכון קליל ומהיר להכנת פירה בבית עם טעם כמעט כמו של מסעדה.

ארוחה חלבית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירה קרמי


אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עם המלח עד שהם מתרככים.
  2. מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר הריק כדי לאדות את הנוזלים הנותרים.
  3. מועכים את תפוחי האדמה עם מועך פירה, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
  4. מבשלים את הפירה על להבה נמוכה ומוסיפים בהדרגה את השמנת עד שהיא נטמעת בפירה. מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (5)

    Avatar

      Avatar
      רוחמה

      באיזה שלב מקלפים את התפוחים, אני לא רואה איפה זה רשום בהוראות הכנה

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי רוחמה, מקלפים את תפוחי האדמה לפני המעיכה

      Avatar
      רחלי

      אשמח לדעת איך לעשות את הפירה בגרסא פרווה. תודה רבה וסליחה על המייל שנשלח 3 פעמים.

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        הי רחלי. תחליפי את החמאה בתחליף חמאה כמו מרגרינה או מחמאה, או אפילו שמן. ואת השמנת בשמנת צמחית.

      Avatar
      רחלי

      שלום דניאל ותודה על המתכונים

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody