הראשונה המושלמת: סשימי סלמון ב-2 דקות הכנה!

אצלי אין חריימה בשישי! אז מה עדנה מכינה כשהיא רוצה לפנק את המשפחה? מנות רעננות של דגים נאים ב-2 דקות. הכי טעים וממש בקלי קלות
אצלי אין חריימה בשישי! אז מה עדנה מכינה כשהיא רוצה לפנק את המשפחה? מנות רעננות של דגים נאים ב-2 דקות. הכי טעים וממש בקלי קלות
  • דניאל עמית
  • 46K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.5 קק״ל 415.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 3.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 24.0 גרם
    נתרן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 41.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 118.3 מ״ג 118.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 2 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.5 קק״ל 415.5 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 3.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 24.0 גרם
    נתרן 186.5 מ״ג 186.5 מ״ג
    חלבון 41.2 גרם 41.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 3.7 גרם
    כולסטרול 6.9 מ״ג 6.9 מ״ג
    סידן 8.1 מ״ג 8.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 118.3 מ״ג 118.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

אז אצלנו האשכנזים (אימא שלי בכלל חלבית, ז’תומרת סורית, אבל היא יותר פולנייה ממיליון אימהות שאני מכירה) קיצור, אין חריימה בשישי!

אצלנו אם רוצים לפנק את בני הבית מכינים סשימי, טרטר או כל מה שקשור בדגים נאים. ולכן, היום החלטתי להכין לכם סשימי סלמון נימוח בפה.

איך מכינים? קל מדי!

ארוחה דיאטטית
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. פורסים את הסלמון.
  2. מוסיפים כף סויה וכמה טיפות שמן שומשום - שמן שומשום מאוד דומיננטי תטעמו ותחליטו אם בא לכם להוסיף עוד ומסדרים את הסשימי על צלחת הגשה.
  3. מערבבים מיונז עם סרירצ’ה ומעבירים לשקית סנדוויץ’ ועושים ממנה שקית זילוף. מכניסים, קושרים את השקית ומחוררים בקצה אחד.
  4. מזלפים את הספייסי מיונז שהכנו, מוסיפים קצת פרוסות של צ’ילי חריף טרי, מפזרים מעט כוסברה וזהו!
  5. מנה ראשונה חגיגית ו”יעני” מושקעת, שלוקחת בדיוק 2 דקות הכנה.

    סשימי סלמון. צילום: דניאל עמית
    סשימי סלמון. צילום: דניאל עמית

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody