הפתיתים של עדנה

הפתיתים הכי טובים בפער מכל הפתיתים שאי פעם תכינו! הפתיתים של עדנה הם התוספת המושלמת לכל ארוחה, קצת קטשופ בצד ואתם לגמרי מסודרים
הפתיתים הכי טובים בפער מכל הפתיתים שאי פעם תכינו! הפתיתים של עדנה הם התוספת המושלמת לכל ארוחה, קצת קטשופ בצד ואתם לגמרי מסודרים
  • דניאל עמית
  • 4K צפיות
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.3 קק״ל 2153.1 קק״ל
    פחמימות 94.0 גרם 375.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.0 גרם
    נתרן 1557.8 מ״ג 6231.3 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 60.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    538
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 538.3 קק״ל 2153.1 קק״ל
    פחמימות 94.0 גרם 375.9 גרם
    שומן 11.3 גרם 45.0 גרם
    נתרן 1557.8 מ״ג 6231.3 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 60.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים שמן בסיר בנדיבות ומטגנים אותן קלות.
  2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים ביחד עד לקבלת צבע.
  3. ממיסים את הקפה, אבקת המרק והמלח במים הרותחים, מערבבים ושופכים לסיר.
  4. מוסיפים עוד מים רותחים בכמות שתכסה את הפתיתים ומבשלים כמה דקות עם מכסה סגור חלקית על אש נמוכה.
  5. כל כמה דקות חשוב לפתוח, לתקן תיבול, לערבב ולהוסיף מים במידת הצורך עד שהפתיתים מוכנים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody