המדריך להכנת שניצל מושלם

קבלו את המדריך שלי לשניצל המושלם מא' ועד ת'. אם תעקבו אחרי ההוראות ותעשו בדיוק כפי שכתוב - יצא לכם שניצל של העולמות קריספי ברמות
קבלו את המדריך שלי לשניצל המושלם מא' ועד ת'. אם תעקבו אחרי ההוראות ותעשו בדיוק כפי שכתוב - יצא לכם שניצל של העולמות קריספי ברמות
  • דניאל עמית
  • 44K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 1094.0 קק״ל
    פחמימות 23.4 גרם 140.1 גרם
    שומן 5.7 גרם 34.1 גרם
    נתרן 719.0 מ״ג 4314.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 127.7 מ״ג 766.5 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 114.5 מ״ג 686.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 1094.0 קק״ל
    פחמימות 23.4 גרם 140.1 גרם
    שומן 5.7 גרם 34.1 גרם
    נתרן 719.0 מ״ג 4314.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 127.7 מ״ג 766.5 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    אשלגן 114.5 מ״ג 686.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת ביצים

תערובת פירורי לחם


אופן הכנה

  1. חשוב מאוד לקנות חזה עוף הכי נקי ודק שיש. אם לא קניתם מספיק דק תדפקו עם פטיש שניצלים.
  2. מערבבים את מרכיבי תערובת הביצים בקערה גדולה ומשרים בה את חזה העוף לפחות חצי שעה.
  3. מערבבים את מרכיבי תערובת פירורי הלחם בקערה.
  4. כדי שיצא שניצל מושלם - שמים נתח חזה עוף בתוך תערובת פירורי הלחם ומהדקים אותם היטב לחזה העוף בעזרת שורש כף היד. זה גורם לשניצל להיות דק דק וכך גם פירורי הלחם לא נופלים ממנו בטיגון.
  5. מחממים שמן לטיגון עמוק (לא נמוך, לא רדוד, עמוק!) ורק כשהוא חם מכניסים את השניצלים.
  6. כשהשניצל מוכן מעבירים אותו לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות (לא לנייר סופג).

 

לסיכום הכללים לשניצל המושלם:

חזה עוף נקי ודק > השרייה ממושכת > הידוק פירורי הלחם > שמן חם > רשת טיגון

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody