דג חריף

אמנם אני לא מרוקאית וגם לא טריפולטאית אבל מה אני אגיד לכם יצא לי דג שלא מבייש את מלך מרוקו. יש לנו פה סיר דגים חריף ומנחם עם חומוסים רכים, הרבה שום וכוסברה
אמנם אני לא מרוקאית וגם לא טריפולטאית אבל מה אני אגיד לכם יצא לי דג שלא מבייש את מלך מרוקו. יש לנו פה סיר דגים חריף ומנחם עם חומוסים רכים, הרבה שום וכוסברה
  • דניאל עמית
  • 652 צפיות
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    691
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 691.4 קק״ל 2765.7 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 100.7 גרם
    שומן 53.7 גרם 214.9 גרם
    נתרן 3018.8 מ״ג 12075.1 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 237.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 220.1 מ״ג 880.4 מ״ג
    סידן 95.7 מ״ג 382.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 9260.8 מ״ג 37043.2 מ״ג
    אבץ 25.5 מ״ג 101.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    691
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 691.4 קק״ל 2765.7 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 100.7 גרם
    שומן 53.7 גרם 214.9 גרם
    נתרן 3018.8 מ״ג 12075.1 מ״ג
    חלבון 59.4 גרם 237.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 21.4 גרם
    כולסטרול 220.1 מ״ג 880.4 מ״ג
    סידן 95.7 מ״ג 382.6 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 9260.8 מ״ג 37043.2 מ״ג
    אבץ 25.5 מ״ג 101.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוזגים לסיר שטוח שמן זית ושמן קנולה בנדיבות עד שמכסים את כל תחתית הסיר.
  2. מוסיפים את השום הכתוש, מטגנים אותו קצת ומסיפים את הפפריקות, הכמון, המלח והפלפל.
  3. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף ומערבבים לפתיחת הטעמים.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות ואת המים הרותחים ומערבבים.
  5. מוסיפים את פלפלי הצ’ילי, שיני השום, גרגירי החומוס ואת הגמבה.
  6. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות ומערבבים מדי פעם.
  7. מכניסים את הדגים ומבשלים במשך 20 דקות. ניתן להוסיף מים במידת הצורך, אבל חשוב לשמור על הסמיכות.
  8. מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים עוד 5 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
דג חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody