רקע בוש

בורקס בשר

קבלו את המתכון שלי להכנת בורקס בשר, זה שתצטרכו ממש להתאמץ לא לאכול את המלית שלו לפני האפייה. מתכון קל וטעים לקלאסיקה אהובה
קבלו את המתכון שלי להכנת בורקס בשר, זה שתצטרכו ממש להתאמץ לא לאכול את המלית שלו לפני האפייה. מתכון קל וטעים לקלאסיקה אהובה
  • דניאל עמית
  • 21K צפיות
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4307
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4306.7 קק״ל 4306.7 קק״ל
    פחמימות 138.5 גרם 138.5 גרם
    שומן 327.2 גרם 327.2 גרם
    נתרן 3955.9 מ״ג 3955.9 מ״ג
    חלבון 296.9 גרם 296.9 גרם
    סיבים תזונתיים 58.4 גרם 58.4 גרם
    שומן רווי 68.2 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 1163.2 מ״ג 1163.2 מ״ג
    סידן 468.6 מ״ג 468.6 מ״ג
    ברזל 43.4 מ״ג 43.4 מ״ג
    אשלגן 7602.3 מ״ג 7602.3 מ״ג
    אבץ 77.6 מ״ג 77.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4307
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4306.7 קק״ל 4306.7 קק״ל
    פחמימות 138.5 גרם 138.5 גרם
    שומן 327.2 גרם 327.2 גרם
    נתרן 3955.9 מ״ג 3955.9 מ״ג
    חלבון 296.9 גרם 296.9 גרם
    סיבים תזונתיים 58.4 גרם 58.4 גרם
    שומן רווי 68.2 גרם 68.2 גרם
    כולסטרול 1163.2 מ״ג 1163.2 מ״ג
    סידן 468.6 מ״ג 468.6 מ״ג
    ברזל 43.4 מ״ג 43.4 מ״ג
    אשלגן 7602.3 מ״ג 7602.3 מ״ג
    אבץ 77.6 מ״ג 77.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


בורקס בשר

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מכינים את החצילים: חוצים אותם לרוחב, מפזרים מעט מלח, מזלפים בשמן זית ומכניסים לתנור עד שהחצילים מקבלים צבע. לאחר מכן בעזרת מזלג מוציאים את הליבה.
  3. מכינים את מלית הבשר: קוצצים את הבצל ומטגנים בקצת שמן זית. כשהבצל נהיה שקוף, מוסיפים את הבשר ובעזרת כף עץ מפוררים אותו ומבשלים עד שהוא משנה את צבעו.
  4. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם וכפית בהרט. מוסיפים את ליבת החצילים, מערבבים ומוסיפים כף סילאן. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ונותנים לזה קצת להתקרר.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושמים מעל שכבה של בצק עלים, מוסיפים את מילוי הבשר והחצילים וסוגרים בעוד שכבה של בצק עלים.
  6. מברישים בביצה, מוסיפים שומשום וקצח ומכניסים לתנור לבערך 25-30 דקות או עד שמקבל צבע זהוב ויפה. בתיאבון
בורקס בשר1
בורקס בשר. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody