אצבעות טונה עם גבינה

ארוחת ערב קלילה וטעימה עם הריח הכי מגרה בעולם. אצבעות מטוגנות של טונה עם גבינה שאפשר גם לאפות בתנור מה שבטוח שזה יוצא טעים בכל מקרה
ארוחת ערב קלילה וטעימה עם הריח הכי מגרה בעולם. אצבעות מטוגנות של טונה עם גבינה שאפשר גם לאפות בתנור מה שבטוח שזה יוצא טעים בכל מקרה
  • דניאל עמית
  • 20K צפיות
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.2 קק״ל 1033.4 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 108.4 גרם
    שומן 4.7 גרם 37.8 גרם
    נתרן 182.1 מ״ג 1456.8 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 100.3 מ״ג 802.1 מ״ג
    סידן 66.1 מ״ג 528.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 71.1 מ״ג 569.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.2 קק״ל 1033.4 קק״ל
    פחמימות 13.5 גרם 108.4 גרם
    שומן 4.7 גרם 37.8 גרם
    נתרן 182.1 מ״ג 1456.8 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 58.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 8.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 15.8 גרם
    כולסטרול 100.3 מ״ג 802.1 מ״ג
    סידן 66.1 מ״ג 528.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 71.1 מ״ג 569.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

לטיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הטונה, הביצה, פירורי הלחם, הגבינה המגוררת, המלח והפלפל.
  2. יוצרים מעין מקלונים או קציצות מה שזורם לכם.
  3. טובלים בביצה ואז בפירורי לחם.

    אצבעות-טונה. צילום: ספיר קוסה
    אצבעות טונה מוזהבות. צילום: ספיר קוסה

  4. מחממים שמן לטיגון ומטגנים עד שמתקבל צבע זהוב חום. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד הזהבה.

    אצבעות-טונה. צילום: ספיר קוסה
    תענוג אמיתי. צילום: ספיר קוסה

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody