רקע בוש

אורז עם עוף בתנור עם פטריות וערמונים

ארוחה שלמה בתבנית אחת - אורז עם עוף בתנור, בתיבול מעולה והפתעות של פטריות וערמונים. קל להכנה וטעים לכל המשפחה
ארוחה שלמה בתבנית אחת - אורז עם עוף בתנור, בתיבול מעולה והפתעות של פטריות וערמונים. קל להכנה וטעים לכל המשפחה
  • דניאל עמית
  • 45K צפיות
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.2 קק״ל 4062.9 קק״ל
    פחמימות 68.2 גרם 409.4 גרם
    שומן 30.3 גרם 181.7 גרם
    נתרן 1216.7 מ״ג 7300.1 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 200.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 80.5 מ״ג 482.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 717.1 מ״ג 4302.8 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 21.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.2 קק״ל 4062.9 קק״ל
    פחמימות 68.2 גרם 409.4 גרם
    שומן 30.3 גרם 181.7 גרם
    נתרן 1216.7 מ״ג 7300.1 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 200.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 96.3 מ״ג 577.5 מ״ג
    סידן 80.5 מ״ג 482.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 717.1 מ״ג 4302.8 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 21.3 מ״ג
    סגור
אוכל שילדים אוהבים
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים את מרכיבי האורז ביחד בתבנית פיירקס.
  3. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, טובלים את העוף ברוטב ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
  4. מניחים את העוף מעל האורז בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים במשך שעה וחצי.
אורז ועוף בתנור עם פטריות וערמונים1
אורז ועוף בתנור עם פטריות וערמונים. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (25)

    Avatar

      Avatar
      נוי

      כמה זמן צריך לצרוב במחבת את העוף לפני שמכניסים לסיר בתנור?

        דניאל עמית
        דניאל עמית

        היי נוי, צריך לצרוב את העוף עד הזהבה קלה

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody