רקע בוש

אורז אטריות

אורז אטריות הכי טעים שיש, כזה שמתאים עם כל תבשיל שתכינו. מתכון קל וטעים לתוספת עם טעם של בית
אורז אטריות הכי טעים שיש, כזה שמתאים עם כל תבשיל שתכינו. מתכון קל וטעים לתוספת עם טעם של בית
  • דניאל עמית
  • 19K צפיות
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    317
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 317.0 קק״ל 1901.9 קק״ל
    פחמימות 65.7 גרם 394.1 גרם
    שומן 4.0 גרם 23.8 גרם
    נתרן 327.8 מ״ג 1966.7 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    317
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 317.0 קק״ל 1901.9 קק״ל
    פחמימות 65.7 גרם 394.1 גרם
    שומן 4.0 גרם 23.8 גרם
    נתרן 327.8 מ״ג 1966.7 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. תחילה מטגנים את האטריות על כיריים על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות. שימו לב לא לשרוף אותן, הן משחימות במהירות.
  2. מוסיפים את האורז ומערבבים כך שהשמן יצפה כל גרגיר וגרגיר.
  3. מוסיפים מים רותחים ומלח. מכסים במכסה וכשהמים רותחים מנמיכים לאש הכי נמוכה למשך 20 דקות (לא פותחים את המכסה לאורך כל הבישול).
  4. לאחר 20 דקות, מכבים את האש ועדיין לא פותחים את המכסה.
  5. כעבור 5 דקות, פותחים את מכסה הסיר ומערבבים בעזרת מזלג.

ניתן להגיש עם מנה עיקרית וסלט ירקות. בתיאבון

אורז אטריות
אורז אטריות. צילום: דניאל עמית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody