-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.8 קק״ל 1318.8 קק״לפחמימות 42.6 גרם 213.0 גרםשומן 6.6 גרם 32.8 גרםנתרן 1985.4 מ״ג 9927.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.4 מ״ג 302.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 333.2 מ״ג 1665.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות264
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.8 קק״ל 1318.8 קק״לפחמימות 42.6 גרם 213.0 גרםשומן 6.6 גרם 32.8 גרםנתרן 1985.4 מ״ג 9927.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 28.5 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 39.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.4 מ״ג 302.2 מ״גברזל 1.4 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 333.2 מ״ג 1665.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 264 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 גבעול כרישהחצויה וקצוצה
-
3 כפות שמן זית
-
3 גזרים בינונייםקלופים ומגוררים
-
2 תפוחי אדמה קטניםקלופים וחתוכים לקוביות
-
8 פטריות שמפיניון בינוניותפרוסות
-
3/4 כוס גריסי פנינהשטופים
-
לכיסוי - 3 אצבעות מעל קו הירקות
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כף מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%או חלב או קרם קוקוס
אופן הכנה
1. מטגנים את הכרישה בשמן זית. מוסיפים את הגזרים ומערבבים במשך כמה דקות.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה, הקישואים והפטריות ומערבבים.
3. מכסים את הכל במים רותחים - 3 אצבעות מעל קו הירקות.
4. מוסיפים את גריסי הפנינה, אבקת המרק והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.
5. כעבור 30 דקות מוסיפים את השמנת / החלב / חלב הקוקוס, מערבבים, מבשלים במשך 10 דקות ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
1. מטגנים את הכרישה בשמן זית. מוסיפים את הגזרים ומערבבים במשך כמה דקות.
2. מוסיפים את תפוחי האדמה, הקישואים והפטריות ומערבבים.
3. מכסים את הכל במים רותחים - 3 אצבעות מעל קו הירקות.
4. מוסיפים את גריסי הפנינה, אבקת המרק והמלח. מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 30 דקות.
5. כעבור 30 דקות מוסיפים את השמנת / החלב / חלב הקוקוס, מערבבים, מבשלים במשך 10 דקות ומגישים. בתיאבון!
תגובות (0)