-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5350.2 קק״ל 5350.2 קק״לפחמימות 411.8 גרם 411.8 גרםשומן 369.4 גרם 369.4 גרםנתרן 2328.8 מ״ג 2328.8 מ״גחלבון 68.3 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 161.6 גרם 161.6 גרםכולסטרול 666.0 מ״ג 666.0 מ״גסידן 918.9 מ״ג 918.9 מ״גברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 1352.4 מ״ג 1352.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות5350
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5350.2 קק״ל 5350.2 קק״לפחמימות 411.8 גרם 411.8 גרםשומן 369.4 גרם 369.4 גרםנתרן 2328.8 מ״ג 2328.8 מ״גחלבון 68.3 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 3.2 גרםשומן רווי 161.6 גרם 161.6 גרםכולסטרול 666.0 מ״ג 666.0 מ״גסידן 918.9 מ״ג 918.9 מ״גברזל 2.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 1352.4 מ״ג 1352.4 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 5350 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
5 כפות סוכר לבן
-
2 כפות גדושות גבינת מסקרפונה
פתיבר
-
1 כוס קפה נמס
-
1 חבילה פתי בר וניל
ציפוי
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
אופן הכנה
1. מכינים את הקרם: מקציפים את כל מרכיבי הקרם במיקסר עד להתייצבות.
2. מכינים את הנס קפה בכוס ומחכים שיתקרר מעט.
3. טובלים את הפתיבר בנס קפה ומסדרים בשכבות בתבנית - שכבת פתיבר ושכבת קרם. בשכבה האחרונה מסיימים בקרם.
4. מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל כדי שיהיה נוזלי ושופכים על הקרם. מצננים במקרר 3-4 שעות ומגישים.
אופן הכנה
1. מכינים את הקרם: מקציפים את כל מרכיבי הקרם במיקסר עד להתייצבות.
2. מכינים את הנס קפה בכוס ומחכים שיתקרר מעט.
3. טובלים את הפתיבר בנס קפה ומסדרים בשכבות בתבנית - שכבת פתיבר ושכבת קרם. בשכבה האחרונה מסיימים בקרם.
4. מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל כדי שיהיה נוזלי ושופכים על הקרם. מצננים במקרר 3-4 שעות ומגישים.
תגובות (2)
יותר מידי מתוק תשימו משמעותית פחות סוכר
היי נטלי, ניתן להפחית בכמות הסוכר במתכון.