-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.1 קק״ל 4824.8 קק״לפחמימות 26.4 גרם 211.1 גרםשומן 50.9 גרם 407.4 גרםנתרן 136.9 מ״ג 1095.0 מ״גחלבון 10.7 גרם 85.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 30.9 גרם 247.1 גרםכולסטרול 243.4 מ״ג 1947.4 מ״גסידן 53.8 מ״ג 430.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 95.5 מ״ג 764.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 7 שעות
-
קלוריות603
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 603.1 קק״ל 4824.8 קק״לפחמימות 26.4 גרם 211.1 גרםשומן 50.9 גרם 407.4 גרםנתרן 136.9 מ״ג 1095.0 מ״גחלבון 10.7 גרם 85.9 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 30.9 גרם 247.1 גרםכולסטרול 243.4 מ״ג 1947.4 מ״גסידן 53.8 מ״ג 430.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 95.5 מ״ג 764.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
כשאני מארחת וממש בא לי לפנק, אני בוחרת בעוגת גבינה באסקית, שהיא גם מפנקת וגם נימוחה בפה ובנוסף, גורפת ים של מחמאות מכולם. היא כל כך קלה להכנה וטעימה בטירוף, שלא תרצו להכין שום עוגה אחרת.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 603 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
750 גרם גבינת שמנת 30%
-
6 ביצים M
-
375 מ"ל שמנת מתוקה 38%להקצפה
-
1 כף קמח לבן
-
160 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית גרידת לימוןאופציונלי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות עם מצב מאוורר.
- לוקחים שני ניירות אפייה, מקווצ׳צ׳ים ביד ושמים בתבנית כבסיס.
- שמים בקערת המיקסר את גבינת השמנת והביצים, מערבבים קלות עם מזלג.
- מוסיפים את השמנת להקצפה לקערה ומערבבים במיקסר על המהירות הכי נמוכה.
- מוסיפים את הקמח והסוכר (אפשר גם מעט גרידת לימון).
- ברגע שזה מאוחד עוצרים ושופכים לתבנית.
- מכניסים לתנור למשך 30 דקות. אחרי 30 דקות בודקים את העוגה - אם נשרף למעלה מוציאים אותה מהתנור, אם לא נשרף למעלה משאירים בתנור עד להשחמה, לא יותר מ40 דקות.
- מצננים כשש שעות - לא במקרר ולא במקום עם שמש.
- אחרי שש שעות אוכלים ומאחסנים במקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות עם מצב מאוורר.
- לוקחים שני ניירות אפייה, מקווצ׳צ׳ים ביד ושמים בתבנית כבסיס.
- שמים בקערת המיקסר את גבינת השמנת והביצים, מערבבים קלות עם מזלג.
- מוסיפים את השמנת להקצפה לקערה ומערבבים במיקסר על המהירות הכי נמוכה.
- מוסיפים את הקמח והסוכר (אפשר גם מעט גרידת לימון).
- ברגע שזה מאוחד עוצרים ושופכים לתבנית.
- מכניסים לתנור למשך 30 דקות. אחרי 30 דקות בודקים את העוגה - אם נשרף למעלה מוציאים אותה מהתנור, אם לא נשרף למעלה משאירים בתנור עד להשחמה, לא יותר מ40 דקות.
- מצננים כשש שעות - לא במקרר ולא במקום עם שמש.
- אחרי שש שעות אוכלים ומאחסנים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
ולגבי המיקסר , אפשר לערבב ידנית ? תודה רבה
היי נריה, לא, המיקסר נדרש להכנה