רקע בוש

סלט טאבולה כרובית

טוויסט חדש וססגוני לסלט הטאבולה המוכר והאהוב: סלט טאבולה כרובית - שילוב קראנצ'י של כרובית בטעמי חמוץ מתוק
טוויסט חדש וססגוני לסלט הטאבולה המוכר והאהוב: סלט טאבולה כרובית - שילוב קראנצ'י של כרובית בטעמי חמוץ מתוק
  • דניאל עמית
  • 12K צפיות
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    743
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 742.7 קק״ל 5941.7 קק״ל
    פחמימות 112.9 גרם 902.9 גרם
    שומן 101.5 גרם 812.1 גרם
    נתרן 1111.8 מ״ג 8894.7 מ״ג
    חלבון 82.5 גרם 660.2 גרם
    סיבים תזונתיים 91.9 גרם 735.1 גרם
    שומן רווי 68.6 גרם 548.9 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 506.2 מ״ג
    סידן 627.1 מ״ג 5016.8 מ״ג
    ברזל 69.6 מ״ג 556.7 מ״ג
    אשלגן 3944.3 מ״ג 31554.3 מ״ג
    אבץ 66.9 מ״ג 535.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    743
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 742.7 קק״ל 5941.7 קק״ל
    פחמימות 112.9 גרם 902.9 גרם
    שומן 101.5 גרם 812.1 גרם
    נתרן 1111.8 מ״ג 8894.7 מ״ג
    חלבון 82.5 גרם 660.2 גרם
    סיבים תזונתיים 91.9 גרם 735.1 גרם
    שומן רווי 68.6 גרם 548.9 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 506.2 מ״ג
    סידן 627.1 מ״ג 5016.8 מ״ג
    ברזל 69.6 מ״ג 556.7 מ״ג
    אשלגן 3944.3 מ״ג 31554.3 מ״ג
    אבץ 66.9 מ״ג 535.4 מ״ג
    סגור
ארוחה בריאה
דניאל עמית
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. משרים את הבורגול במים רותחים, במשך כשעה בערך, שוטפים, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  2. מפרידים את הכרובית לפרחים גדולים, מניחים בקערה ויוצקים מים רותחים עד לכיסוי. מצננים, מסננים ומייבשים.
  3. מעבירים את הכרובית למעבד מזון ובפולסים קוצצים למרקם פירורי.

    סלט טאבולה כרובית 5
    קוצצים את הכרובית לפירורים

  4. מעבירים את הכרובית לקערה עם הבורגול.

    סלט טאבולה כרובית 1
    מעבירים את הכרובית לקערה עם שאר מרכיבי הסלט

  5. מוסיפים לקערה את שאר מרכיבי הסלט.

    סלט טאבולה כרובית 2
    מערבבים את הסלט

  6. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, יוצקים מעל הסלט, מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול אם יש צורך ומגישים.

    סלט טאבולה כרובית 3
    סלט טאבולה כרובית. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תוכן קולינרי ישראלי איכותי
    powered by foody