-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.1 קק״ל 468.5 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.8 גרםשומן 5.2 גרם 20.9 גרםנתרן 227.3 מ״ג 909.1 מ״גחלבון 0.9 גרם 3.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.3 מ״ג 73.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 158.4 מ״ג 633.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות117
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.1 קק״ל 468.5 קק״לפחמימות 10.4 גרם 41.8 גרםשומן 5.2 גרם 20.9 גרםנתרן 227.3 מ״ג 909.1 מ״גחלבון 0.9 גרם 3.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.3 מ״ג 73.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 158.4 מ״ג 633.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 117 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2כפות או 3 כפות שמן קנולה
-
2 בצלים בינונייםפרוסים לטבעות
-
1 ק"ג כבדי עוף
-
3/4 כוס יין אדום יבש
-
1 כפית חרדל גרגירים
-
1 כפית דבש
-
1/2 כפית סילאן
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת על כיריים ומתחילים עם טיגון הבצל עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הכבדים וסוגרים קלות מכל צד בלי לייבש אותם.
- יוצקים מעל את היין, חרדל, דבש, סילאן, מלח ופלפל.
- מערבבים ומבשלים למשך 4-5 דקות נוספות. מגישים עם פירה.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת על כיריים ומתחילים עם טיגון הבצל עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הכבדים וסוגרים קלות מכל צד בלי לייבש אותם.
- יוצקים מעל את היין, חרדל, דבש, סילאן, מלח ופלפל.
- מערבבים ומבשלים למשך 4-5 דקות נוספות. מגישים עם פירה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
האם אפשר לוותר על החרדל? או לשים משהו אחר במקום?
אפשר לוותר