ברד פודינג מלוח עם תרד וגבינות
מתכון מושלם לברד פודינג מפתיע עם תרד, גבינות וחלה לא טרייה שחוסכת את ייסורי המצפון של לזרוק או להפוך אותה לסתם עוד טוסט עם גבינה
מתכון מושלם לברד פודינג מפתיע עם תרד, גבינות וחלה לא טרייה שחוסכת את ייסורי המצפון של לזרוק או להפוך אותה לסתם עוד טוסט עם גבינה
- דניאל עמית
- 14K צפיות
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.5 קק״ל 3123.2 קק״לפחמימות 46.2 גרם 277.5 גרםשומן 32.8 גרם 196.5 גרםנתרן 931.9 מ״ג 5591.6 מ״גחלבון 20.8 גרם 124.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 18.6 גרם 111.8 גרםכולסטרול 211.6 מ״ג 1269.9 מ״גסידן 323.7 מ״ג 1942.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 262.2 מ״ג 1573.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות521
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.5 קק״ל 3123.2 קק״לפחמימות 46.2 גרם 277.5 גרםשומן 32.8 גרם 196.5 גרםנתרן 931.9 מ״ג 5591.6 מ״גחלבון 20.8 גרם 124.6 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.0 גרםשומן רווי 18.6 גרם 111.8 גרםכולסטרול 211.6 מ״ג 1269.9 מ״גסידן 323.7 מ״ג 1942.5 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 262.2 מ״ג 1573.4 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 13.0 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 521 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
לברד פודינג
-
20 גרם חמאה
-
1/2 חבילה עלי תרדאפשר גם יותר
-
1 כיכר חלה מתוקהאו רגילה, לא טרייה
-
3 ביצים M
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקטאו לפי הטעם
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כוס גבינת גאודהמגוררת
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגוררת או גבינת גרוייר או כל גבינה שאוהבים
לציפוי
-
1 חופן גבינת פרמזןמגוררת או כל גבינה/תערובת גבינות שאוהבים
אופן הכנה
- ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את התרד. מבשלים את התרד עד שמתרכך ומאבד מנפחו. מניחים בצד עד שמתקרר.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בוצעים את החלה לחתיכות גסות ומפזרים בתבנית.
- מערבבים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט, החרדל, הגבינות והתרד.
- מוזגים את התערובת על חתיכות החלה שבתבנית (מודאים שכל החלה “רטובה” מהתערובת) ומכניסים למקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה שלם).
- מוציאים מהמקרר ומפזרים עוד חופן גבינה מגוררת שאוהבים מעל הכל.
- מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שמזהיב.
אופן הכנה
- ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את התרד. מבשלים את התרד עד שמתרכך ומאבד מנפחו. מניחים בצד עד שמתקרר.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בוצעים את החלה לחתיכות גסות ומפזרים בתבנית.
- מערבבים בקערה את הביצים, השמנת המתוקה, המלח, הפלפל, האגוז המוסקט, החרדל, הגבינות והתרד.
- מוזגים את התערובת על חתיכות החלה שבתבנית (מודאים שכל החלה “רטובה” מהתערובת) ומכניסים למקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה שלם).
- מוציאים מהמקרר ומפזרים עוד חופן גבינה מגוררת שאוהבים מעל הכל.
- מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שמזהיב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)